Gazete Vatan Logo

Bakan Akar'dan kritik telefon! Cephede cevabı verecektir!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Azerbaycan Savunma Bakanı Orgeneral Zakir Hasanov ile telefonda görüştü. Görüşmede, Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarmaya yönelik başlattığı harekatta gelinen son duruma ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca MSB'den Ermenistan'ın gerçekleştirdiği hain saldırı ile ilgili açıklama yapıldı.

Bakan Akar'dan kritik telefon! Cephede cevabı verecektir!

Milli Savunma Bakanlığı'nca, "Ermenistan, bir kez daha namertçe ve korkakça Gence'de sivil yerleşim yerlerini füzeyle vurdu. Kardeş Azerbaycan bu alçaklığa cevabı cephede vermektedir" açıklaması yapıldı.

Bakanlığın Twitter hesabından, Ermenistan'ın Azerbaycan'da sivillere yönelik saldırısına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "1'inci cephe hattında kahraman Azerbaycan Ordusunun önünden kaçan Ermenistan, bir kez daha namertçe ve korkakça Gencede sivil yerleşim yerlerini füzeyle vurdu. Kardeş Azerbaycan bu alçaklığa cevabı cephede vermektedir" denildi.

GENCE'DEN GÖRÜNTÜ PAYLAŞILDI
Milli Savunma Bakanlığı'nın Twitter hesabından, Ermenistan'ın sivilleri hedef alan füze saldırısının ardından enkaz yığınına dönen Gence'den çekilen görüntü paylaşıldı. Açıklamada, "Ermenistan Ordusu çok büyük çaresizlik içindedir ve her gün yeni bir insanlık suçu işlemektedir. Bu katliamlara rağmen susanlar da tarihin lekeli sayfalarında yerini alacaktır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz" ifadesine yer verildi.

Haberin Devamı

BAKAN AKAR KUTLADI!

Milli Savunma Bakanı Akar'ın Azerbaycan Savunma Bakanı Hasanov'la telefon görüşmesinde Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarına harekatı ele alındı. Akar, Fuzuli'yi işgalden kurtaran ve sivil yerleşim yerlerini ateş altına alan Ermenistan’ın iki SU-25'ini düşüren Azerbaycan Ordusu'nu kutladı. Bakan Akar, "Ermenistan savaş suçu işlemeye, ateşkes, müzakere çağrısı yapanlar saldırıları uzaktan izlemeye devam etmektedir" açıklamasını yaptı.