Gazete Vatan Logo

Bahtiyar Ölmez 1. bölümü bu akşam atv'de başlayacak!

Bahtiyar Ölmez ilk bölüm yayınlanmasına saatler kaldı. Bahtiyar Ölmez geçtiğimiz tarihlerde yayınlanan fragmanında çok ilgi görmüştü. Peki Bahtiyar Ölmez ilk bölümünde neler olacak?

Bahtiyar Ölmez 1. bölümü bu akşam atv'de başlayacak!

Bahtiyar Ölmez kolay yoldan zengin olmayı isteyen bir adam. Bahtiyar Ölmez yardımseverliyle de tanınan biri. Fakat Bahtiyar Ölmez öyle işlere karışacak ki, izleyicisini çok güldürecek. Atv ekranından büyük izleyici kitlesine ulaşmayı hedefleyen Bahtiyar Ölmez 1. yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de atv'de...

"Ölümle dans ediyorsun!"

Bazı günler vardır, insanın hayatı hiç beklenmedik şekilde tümden değişir. O gün Bahtiyar Ölmez için öyle bir gündür. Hiç ummadığı bir şekilde hayatının aşkıyla karşılaşır ve ilk görüşte sırılsıklam aşık olur. Ancak mutluluğu kısa sürede kabusa dönüşür. Önce dolandırılır, sonra da bir kazaya birlikte hayatı tümden değişir. O artık Rıfat Baba'dır. Yeraltı dünyasının büyük babalarından Rıfat Çakar'ın ailesi onun ailesi, düşmanları onun düşmanlarıdır. Rıfat Çakar'ın güzeller güzeli eşi Aylin, hiç konuşmayan 6 yaşındaki oğlu Tahir ve hafif Alzheimer hastası olan annesi Latife yeni ailesi olacaktır. Aylin ve Rıfat Çakar'ın arasında kimsenin bilmediği bir sır vardır. Bahtiyar Ölmez nasıl bir sırrın içinde düştüğünden habersizdir. İlk görevi de yar altı dünyasının babalarından Fuat'tan mekanını geri almaktır. Bahtiyar hiç bilmediği tanımadığı kendine özgü kuralları olan yeraltı dünyasında bu zorlu görevi başarabilecek midir? Eski ve yeni hayatı arasında sıkışan Bahtiyar'ı yeni hayatında aşkıyla ilgili çok büyük bir sürpriz beklemektedir.

Haberin Devamı

BAHTİYAR ÖLMEZ 1. BÖLÜM FRAGMAN