Gazete Vatan Logo

Bahçeşehir Koleji'nden büyük başarı!

“Dünya Okulu” vizyonu doğrultusunda her alanda başarıları ile ön plana çıkan öğrenciler yetiştiren Bahçeşehir Koleji TEOG Sınav sonuçlarında Türkiye’nin zirvesinde yer aldı.

Bahçeşehir Koleji’nin TEOG 1 ve TEOG 2’ de tüm sorulara doğru yanıt veren 4 öğrencisi; Zeynep Berfin Ekinci, Alkın Kaz, Öykü Özbek, Bilge Güngören TEOG ‘da Türkiye’nin zirvede yer aldı.

Türkiye genelinde TEOG 1’de 22, TEOG 2’de 37 olmak üzere toplam 59 öğrencisi tüm sorulara doğru yanıt veren Bahçeşehir Koleji bu sonuçlarla ulaşılması zor bir akademik başarıya imza atmış oldu.

Bahçeşehir Koleji öğrencileri akademik başarıları ile TEOG’un yıldızı olarak parladı. Bahçeşehir Kolejinin en çarpıcı sonuçlarından biri TEOG 2‘de 362 öğrencisinin en fazla 4 yanlış yapması. Bir diğer önemli sonuç ise tüm sorulara doğru yanıt veren öğrencilerin farklı illere yayılmış olması. 13 ilde toplam 37 öğrenci TEOG 2’de tüm sorulara doğru yanıt verdi. Bu sonuç da Bahçeşehir Kolejinin eğitim kalitesini tüm Türkiye’ye yaydığını ve kaliteli eğitimi Türkiye’nin her köşesine taşıdığını gösteriyor.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİNİN GURUR TABLOSU

TEOG 2’de:

120 soruda tam yapan 37 öğrenci

120 soruda 1 yanlış yapan 87 öğrenci

120 soruda 2 yanlış yapan 82 öğrenci

Haberin Devamı

120 soruda 3 yanlış yapan 96 öğrenci

120 soruda 4 yanlış yapan 60 öğrenci

En fazla 4 yanlış yapan toplam 362 öğrenci

TÜM ÖĞRENCİLER BAŞARILI

Bahçeşehir Koleji öğrencileri TEOG 2’de farklı alanlarda elde ettikleri sonuçlarla da Türkiye’nin en başarılı öğrencileri oldular. Başta Türkçe ve Fen olmak üzere alınan başarılı sonuçlar öğrencilerin ortaokul boyunca aldıkları eğitimin akademik başarıya dönüşmesinin göstergesi olarak öne çıkıyor.

Türkçe alanında tüm sorulara doğru yanıt veren740 öğrenci

Fen alanında tüm sorulara doğru yanıt veren 466 öğrenci

İngilizce alanında tüm sorulara doğru yanıt veren 426 öğrenci

Din alanında tüm sorulara doğru yanıt veren 289 öğrenci

Matematik alanında tüm sorulara doğru yanıt veren 279 öğrenci

İnkılap Tarihi alanında tüm sorulara doğru yanıt veren 169 öğrenci