Gazete Vatan Logo

Bahçeli: Kandil'e Türk bayrağını dikme zamanı geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Konya'dan diyorum ki, Kandil Dağı'na artık Türk bayrağına dikmenin teröristleri cezalandırmanın zamanı gelmiştir. Duamız kahramanlarımızladır. Durmasınlar, yıkılmasınlar, gecikmesinler, hainlerin tepesine ateş olup yansınlar''dedi.

Bahçeli: Kandil'e Türk bayrağını dikme zamanı geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya'da Büyükşehir Belediyesi Spor ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, partisinin Konya, Karaman, Aksaray, Budur, Isparta ve Afyonkarahisar başkanlı üyelerini ve milletvekili adaylarının katıldığı 'Konya Bölge İstişare Toplantısı'na katıldı. Salondaki koltuklarının büyük bir bölümünün boş olduğu gözlendi.

Bahçeli, konuşmasında Türkiye'nin geleceğini perdelemek isteyenlerin olduğunu belirterek, '' Türk milletinin geleceğini zulümle pençelemek istiyorlar.''dedi.


MHP, ANKETLERE GİRMEK

Anket firmalarına tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi: ''MHP'yi küçültmek, oy oranını düşük göstermek için tedavüle sokulan kara kampanyalar başarılı olamayacaklardır. Öyle haller vardır melek bile imrenir, öyle haller vardır ki, iblis bile iğrenir. Algı ve ayak oyunlarıyla milli iradeyi çarpıtmaya milletimize aldatmaya heves eden satılık anketçilerden iblis bile iğrenir durumu gelmiştir. Bir dedikleri diğerini tutmuyor, sürekli yalan, sürekli fitne. MHP anketlere girmez, rakamlara girmez. Yüzde hesaplarıyla anlaşılmaz. Hele hele Türk düşmanlarının tuzağına hiç düşmez.''
Konuşmasını sürdüren Bahçeli, ''Bir yanda emek veren, ter akıtan helal lokması için çırpınan milyonlar. Diğer yandan da milletin sırtından geçinen fildişi kulelerinde fikren sefalet, fiziken sefahat içinde yaşayan küçük bir azınlık ve kaymak tabaka karşımızdadır. Bu açmazında giderilmesi şarttır. Nitekim ümitte MHP'dir'''dedi.

Haberin Devamı


KANDİLE TÜRK BAYRAĞINI DİKME ZAMANI GELMİŞTİR
Bahçeli, Kandil'e yapılması planlanan operasyona de değinerek, şöyle konuştu:
''Dayanışmamızdan cumhur ittifakının duruşundan korkan ve kıskanlar da fazla. Bozuk olunca maya, ne ar tanır, ne de haya. Bizim hayasızlarla işimiz yoktur. Bizim arsızlarla yolumuz kesilmeyecektir. Türkiye düşmanlarına sonuna kadar direneceğiz. Türk ve İslam'a soğuk bakan varsa, karşılarında yer alacağız. Terörle mücadeleyi, Türkiye düşmanlarına gösteren yüksek ve şerefli tepkiyi her şart altında destekleyeceğiz. Bu kapsamda Konya'dan diyorum ki, Kandil Dağı'na artık Türk bayrağına dikmenin teröristleri cezalandırmanın zamanı gelmiştir. Duamız kahramanlarımızladır. Durmasınlar, yıkılmasınlar, gecikmesinler, hainlerin tepesine ateş olup yansınlar. MHP, millet ve devletiyle bütündür. Hayra, hakka, halka ve hakikate hizmet eden MHP, Türk milletinin henüz yazılmamış destanına destek verecek kalp atışı, gönül ve dava atışıdır. MHP Türkiye'nin gerçeklerini okumuş, milletimizin arayış ve özlemlerini beka üzerinden tekrar yorumlamıştır. ''

Haberin Devamı

Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişine de değinerek tepki gösterdi. Bahçeli, ''FETÖ şark meselesinin bu çağdaki adı kanlı emperyalizmin 21'inci yüzyıl projesi olarak Türk milletine ihanet etmiş, küresel efendileri namına istilayı denemiştir. Karşımızdaki terörizm dehşeti farklı boyutlarla devam ederken. Türk vatanını ele geçirme emeli geçmiş değildir. ''dedi.

CHP, HDP, İP PROJEDİR
CHP, HDP ve İYİ partiyi eleştiren Bahçeli, ''PKK/PYD/YPG projedir. FETÖ, IŞİD projedir. Bunlara destek veren, emellerine hizmet eden, haine hain diyemeyen siyasi uzantılar da proje olup çıkmışlardır. CHP, HDP, İP böyledir. Türk milletinin bekası müdafaa edilecekse, ki mecburidir, o halde bunun gerek ve şartları da muhakkak yerine getirilmelidir. Bu kapsamda, hükümet etme sisteminin revizesi, geniş ve katılımcı bir mutabakata dayanması gerekiyordu. Edirne düşerken, tartışmalara boğulan Meşrutiyet Meclis'i gibi olamazdık. 'Edirne'yi, Enver alacağına Bulgar alsın' diyen soysuz anlayışın bugünkü izdüşümündeki işbirlikçilere itibar edemez, iddialarına inanamazdık. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden kısa bir süre sonra, 7 Ağustos 2016 günü Yenikapı'da bir ruh doğdu, Türkiye için yeni bir kapı açıldı. Biz bu ruha ortak olduk, bu kapıdan içeri girdik. Başka türlüsünü yapmamız da kendimizi, ülkülerimizi, var oluş gayemizi inkar olurdu. Adalet ve Kalkınma Partisi'yle oturup konuştuk. Yeni bir hükümet sistemi üstünde uzlaşmaya vardık. Çünkü bekamız anormal tehditler altındaydı. Bir olmalıydık, beraber hareket etmeliydik.''diye konuştu.

Haberin Devamı

24 Haziran'ın en önemli sonucunun Türkiye'nin yeni sisteme geçmesi olacağını ifade eden Bahçeli, ''Dip dalgada sörf yapacağını söyleyenler tel tel dağılacaklardır. 'İnce İnce' yıkım ve yozlaşma siyaseti yapanlar hezimetle tanışacaklardır. PKK ve FETÖ yerle yeksan edilecektir. 24 Haziran'da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi kazanacaktır.''dedi. Bahçeli, yerli otomobilin de Konya'ya yapılması gerektiğini belirterek, ''Türk malı ilk otomobil için en uygun yer Konya'dır.''dedi.

Haberin Devamı