Gazete Vatan Logo

Bahçeli direksiyona geçti!

Bahçeli, bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılmak üzere seçim bölgesi Osmaniye’ye geldi

Devlet Bahçeli, bir dizi ziyaret ve açılış törenlerine katılmak üzere seçim bölgesi Osmaniye’ye geldi. Yeni sebze meyve halinin temelini atan Bahçeli, Şirinevler Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesi'ni ziyaret etti. Direksiyonun başına geçen Bahçeli otomobili uzun uzun inceledi.

"TÜRKİYE ANAYASA'YA ODAKLANACAK"

Toprakkale İlçesi girişinde partililer tarafından karşılanan Bahçeli, burada kısa bir konuşma yaptı. Yeni anayasa çalışmaları hakkında bilgi veren Bahçeli şöyle dedi:

"Türkiye’nin gündemi anayasa çalışmaları üzerine odaklanacak. Hazırlık ve uzlaşma komisyonu önümüzdeki günlerde faaliyete başlayacak. Bu komisyona genel başkan yardımcıları Faruk Bal, Tunca Toskay ve Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk katılacak. Komisyona bu isimleri vereceğiz ve bu çalışmalara katkı sağlayacağız." Partisinin geçmişten bu güne anayasa değişikliği konusunda koyduğu hassasiyeti dikkate alarak, devlet ve ülkenin bölünmesine fırsat tanıyacak yanlışlıkları engelleyeceğini kaydeden Bahçeli, toplumsal talepleri karşılayabilecek, Türkiye’yi 21’inci yüzyılda layık olduğu yere getirecek dinamik anayasanın hazırlanmasında katkı sağlamayı sürdüreceklerini kaydetti.

TEMEL ATTI, YERFISTIĞI YEDİ

Konuşmanın ardından Bahçeli, Osmaniye Belediyesi’nin yeni sebze ve meyve halinin temel atma törenine geçti. Duaların ardından halin temelini atan Bahçeli, Şirinevler Mahallesi’ndeki Oto Galericiler Sitesi’ni ziyaret etti.

Burada ikram edilen yerfıstığından yiyen Bahçeli, tabaktaki yerfıstıklarını gazetecilere de ikram etti. Bahçeli, gezdiği galeride direksiyonuna geçtiği bir otomobili inceledi, ardından kent merkezinde meydan ve otopark temel atma törenine katıldı. Bahçeli, törenler sırasında gazetecilerin sorularını ise yanıtlamadı.

Haberin Devamı