Gazete Vatan Logo

Bahçeli'den Mehmet Özhaseki'ye destek!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi adayı Mehmet Özhaseki'ye destek ziyaretinde bulundu.

Bahçeli'den Mehmet Özhaseki'ye destek!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında Bahçeli ve Özhaseki kameralar karşısına geçti. Özhaseki, "Değerli genel başkanımızın ziyaretleri bize onur vermiştir, güç katmışlardır. Çok teşekkür etmek istiyorum." dedi.

MHP lideri Bahçeli ise şöyle konuştu:

"Çok muhterem basın mensubu arkadaşlarım, yaklaşık 61 gün sonra Türkiye'de önemli bir seçim gerçekleştirilecektir. Mahal idareler seçimleri geçmişte her dönem için önemlidir, anlamlıdır. Ancak sayın başkan adayımızın söylediği şekliyle bu seçim daha farklı bir önem taşımaktadır.

Siyasi partilere başarılar diliyoruz. Ancak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin oluşturulması sırasında başlatılan Yenikapı ruhu içerisinde, MHP, Adalet ve Kalkınma Partisi bu seçimde de gönül birlikteliğiyle hareket etmektedir. Adayımız Sayın Özhaseki'dir. Ve milliyetçi camia, bütün kurul ve kuruluşlarıyla davasına gönül vermiş arkadaşlarıyla Sayın Özhaseki'nin etrafında kenetlenerek çalışmalarını sürdürecektir."

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Binali Yıldırımın istifa açıklamasıyla ilgili konuşan Bahçeli, "Faziletli ve erdemli bir davranıştır" ifadesini kullandı.

Bahçeli, "AK Parti kimi Meclis başkan adayı olarak ilan ederse ona destek vereceğiz" dedi