Gazete Vatan Logo

Bahara girerken incelin pürüzsüzleşin ve sıkılaşın

Alliance’ın “LPG Endermologie” teknolojisi, cildin sıkılaşmasında ve anti aging bakımında önemli bir etki sağlıyor...

Bahara girerken incelin pürüzsüzleşin ve sıkılaşın

Anında etkili incelme, selülit ve anti-aging bakımlarında kullanılan roll ve flap teknolojilerini kombine eden LPG’nin en yeni teknolojisi Alliance, ”Fight For Natural Beauty” sloganı ile doğal güzelliğe ulaşma mücadelesinde yepyeni teknolojisini ortaya koyuyor.

Medikal ve estetik alanlarındaki bilimsel araştırmaların sonucunda; akıllı teknoloji ile uyarılan cildin inanılmaz dönüşümlere uğrayabileceğinden yola çıkılarak doğal mekanizmaların hepsini hareket geçiren bir teknoloji yaratıldı. Mekanik cilt uyarım tekniği “LPG Endermologie”, ilk defa anında etkili incelme ve anti-aging bakımlarında kullanılmak üzere roll ve flap teknolojilerini kombine ediyor.

Bahara girerken üç etkili yenilenme yöntemi

İnanır Group’tan Uzman Estetisyen Neyran Çolakoğlu’nun anlatımıyla bu yeni teknoloji cilde yoğun bir uygulama sunuyor. Başlığı sayesinde daha fazla dokuyu içine alıp selülit (püruzsüzleştirme), incelme, sıkılaşma etkilerini aynı zamanda gösteriyor. 3 seanstan itibaren ölçülebilir sonuçlar elde ediliyor. Ayrıca cilt analizi sensörü ile kişinin sahip olduğu dokuya özel uygulama sunuyor ve kişiye özel uygulama yapılmış oluyor.

Haberin Devamı