Gazete Vatan Logo

BAĞ-KUR GSS borç sorgulama ve TC no ile SGK borç sorgulama burada!

BAĞ-KUR, GSS ve SGK borç sorgulama işlemini tek bir portal üzerinden T.C. kimlik numaranız ile birlikte yapabilirsiniz. Ardından kredi kartınız ile ödemenizi de gerçekleştirebilirsiniz. Devamı haberimizde.

BAĞ-KUR GSS borç sorgulama ve TC no ile SGK borç sorgulama burada!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmetleri ile birlikte artık internet hız ve kolaylıklarından sigorta ve emeklilik hizmetlerinde de yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor. İnternet üzerinde yer alan dijital sigorta hizmetleri ile vatandaşın her ortamda ve her an kolay bir şekilde güncel sigorta bilgilerini alabilmesini veya sigorta işlemlerini gerçekleştirebilmesini sağlıyor. Bu yüzden vatandaş tarafından emeklilik ve sigorta işlemlerinde, dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmetleri en aktif şekilde kullanılıyor. Dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geniş online hizmet ağı içerisinde özellikle vatandaşın kuruma herhangi bir prim borcunun bulunup, bulunmadığını öğrenebilmesine yardımcı olan SGK web tahsilat uygulaması bulunuyor.

Lütfen yönlendirildiğiniz sitede kimlik bilgilerinizi paylaşmayınız.

SGK BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!!

BAĞKUR BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

GSS BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

Vatandaşın internet kolaylığında SGK borç sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmelerine yardımcı olan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun SGK web tahsilat uygulaması son yıllarda vatandaşlar tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Özellikle de son yıllarda hızla gelişen teknolojiler ile birlikte internete çok daha pratik ve çok daha kolay bir şekilde erişim sağlanabiliyor olması bulunulan her yerden dijital platform üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu web tahsilat uygulamasını kullanarak SGK borç sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor.

Günümüzün akıllı teknolojileri ile birlikte bulunduğu her yerden internete erişim sağlayabilmekte olan vatandaşlar SGK borç sorgulamalarının yanı sıra Bağkur borç sorgulama işlemlerini de yine SGK web tahsilat uygulama ekranından kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Özellikle sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi ve prim ödeme şartlarını yerine getirebilmesi için Bağkur sigortalısının her ay düzenli olarak kuruma ödemesi gereken Bağkur prim ödemelerinde yaşanan aksaklıklarda oluşan Bağkur borcunu internet üzerinde Bağkur borç sorgulama işlemi ile sadece dakikalar içerisinde sorgulamak ve ayrıntılı bilgiler alabilmek mümkün oluyor.

Haberin Devamı

Vatandaşın internet üzerinde Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan herhangi bir prim borcunun bulunup, bulunmadığını ayrıntıları ile birlikte en güncel şekilde öğrenebilmesine yardımcı olan SGK web tahsilat uygulaması üzerinde Genel Sağlık Sigortası kapsamında prim borcu sorgulamaları da kolay bir şekilde gerçekleştirilebiliyor. Özellikle vatandaş Genel Sağlık Sigortası kapsamında yaptırması gereken gelir testini yaptırmamasından dolayı yüksek GSS prim oranından borçlandırılması halinde veya devlet tarafından GSS prim ödemeleri gerçekleştirilmeyen ve kendisinin ödemekle yükümlü olduğu GSS prim ödemelerinde gecikme yaşayan vatandaşlar GSS borç sorgulama işlemi ile birkaç dakika içerisinde güncel dökümlere ulaşabiliyor.

Genel Sağlık Sigortası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu’na herhangi bir prim borcunun bulunup, bulunmadığını en ayrıntılı şekilde öğrenilebilmesine yardımcı olan GSS borç sorgulama hizmetinin yer aldığı SGK web tahsilat uygulamasında artık borç sorgulamaları için öncelikli olarak sanal devlet portalı e-Devlet sistemi kimlik doğrulaması yapılması gerekiyor. Her SGK borç sorgulama işlemi için öncelikli olarak bu e-Devlet kimlik doğrulaması güvenlik amaçlı olarak vatandaştan talep ediliyor.

Haberin Devamı