Gazete Vatan Logo

Babil Kuleleri'ne Özel Motor Garajı

Türkiye'nin ilk motorsiklet takımı Aware Racing'in sponsorluğunu yürüten Uluhan Grup, Esenyurt'un yıldız projesi Babil Kuleleri'nde motor sahipleri için özel garaj kuruyor.

Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını yükselten Babil Kuleleri'nde motor tutkunları için özel motor garajı tahsis ediyor. Babil Kuleleri'nde oturan motor sahipleri, motorlarını İstanbul'un ilk özel motor garajına park edecek.

Proje ve kampanyalar hakkında detaylar için tıklayın!

Uluhan Grup, Esenyurt'ta başta bina sağlamlığı, konfor ve mimari tasarım olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri'nde motor tutkunlarını da unutmadı. Türkiye'nin ilk motorsiklet takımı Aware Racing'in sponsorluğunu da sürdüren Uluhan Grup yetkilileri, Babil Kuleleri'nde bulunan özel imkanlar arasında motor sahiplerine özel bir garajın da yer alacağını, tahsis ettikleri alanın motor sahiplerine kolaylık sağlayacağını belirtiyorlar.

Esenyurt'ta muhteşem bir proje
Babil Kuleleri 1050 konuttan oluşuyor. Bina Yönetim Sistemleri Türkiye'nin bu alanda en büyük kuruluşlarından Koza Yönetim A.Ş.'nin üstlendiği Babil Kuleleri'nde full consierge hizmetleri sunuluyor. 151 mağazaya ev sahipliği yapan bir alışveriş merkezine de sahip olan Babil Kuleleri'nin proje bedeli 132 milyon euro.

Haberin Devamı

Uluhan Grup projeleri, ödeme kolaylıkları, fiyatları, sosyal donatıları hakkında detaylar burada!

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren Babil alışveriş merkezi, 20.000 m2 Babil otopark alanı, 1500 m2 Babil market alanı, 1000 m2 Babil kreş alanı, 300 m2 Babil açık havuz, 100 m2 Babil kapalı havuz, 4 adet Babil büyük sinema salonu, 4 adet Babil spor salonu, 824 m2 adet Babil fitness merkezi, Babil SPA, Babil sauna, 120 m2 Babil havuz kafe, Babil seyir terasları ve 360 derece panaromik deniz manzarası Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.