Gazete Vatan Logo

Babil Kuleleri'nde Emekliler için hayat kolay!

Esenyurt'un çehresini değiştirecek Babil Kuleleri sahip olduğu sosyal imkanları ve emeklilere özel concierge hizmetleriyle yeni bir modeli hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Babil Kuleleri'nde Emekliler için hayat kolay!

Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday ve bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Babil Kuleleri'nin emekli sakinleri için concierge hizmetleri verilecek. Concierge hizmetleri kapsamında ev temizliğinden kuru temizlemeye, food court'tan yemek servisinden ulaşım imkanlarına, masaj salonu hizmetlerinden fizyoterapiye, çamaşırdan yıkanmaya kadar birçok hizmet yer alıyor.

Babil Çarşı hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Sosyal hayat da emekliler için kolay olacak

Babil Kuleleri bünyesinde yer alan ve her türlü sosyal imkanı barındıran Babil Çarşı da emeklilerin sosyal hayata katılmalarını kolaylaştıran geniş olanaklar sağlıyor. Babil Çarşı'da yer alan üç sinema salonu, tiyatro salonu ve her türlü hizmet sektörünü içinde barındıran mağaza ve dükkanlarıyla emeklilere çok daha kolay ve zahmetsiz bir yaşam sunuluyor.

Uluhan Grup yetkilileri, çağdaşlığın en önemli ölçütlerinden birinin de emeklilerin hayatını kolaylaştırmak, emekli bireyleri sosyal yaşamın içinde tutmak olduğunu belirterek Babil Kuleleri'nde sunulacak concierge hizmetleri ve Babil Çarşı'nın sosyal imkanlarıyla bu alanda da model olacaklarını ifade ediyorlar.

Haberin Devamı

Babil Kuleleri hakkında detay ve görseller için tıklayın!

Çağdaş hizmet kompleksi

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen markalarının buluşacağı, 151 mağazayı içeren Babil Çarşı, 20.000 m2 otopark alanı, 600 m2 Babil kreş alanı, 300 m2 Babil açık havuz, 100 m2 Babil kapalı havuz, 4 büyük Babil sinema salonu, 4 spor salonu, 824 m2 Babil fitness ve SPA, sauna, 120 m2 Babil havuz kafe ve 360 derece Babil seyir terası ve panaromik deniz manzarası ise Babil Kuleleri'nin sunduğu imkanlar arasında bulunuyor.