Gazete Vatan Logo
Magazin Babanıza özel Damat şıklığı

Babanıza özel Damat şıklığı

Bu babalar gününde, hediyenizi Damat’ın kusursuz tasarımlarından seçin, hediye çekinizi alın! 17 Haziran’a kadar Damat Tween mağazalarından yapacağınız alışverişlerde, alışveriş tutarınızın yarısı size Damat’tan hediye.

Babanıza özel Damat şıklığı

Babalar gününde en şık babalara en kusursuz hediye Damat Nanocare gömlekler olacak. Su itici ve leke tutmaz bu gömlekler sedef düğmeleri ve İtalyan kumaşları ile her erkeğin dolabında olması gereken en vazgeçilmez parça.

Kırışmama özelliği sayesinde her yere rahatça taşınabilen ve uzun saatler boyunca giyilebilen, babanızın yoğun seyahat trafiğine ayak uydurabilecek Travel Serisi gömlekler ise toza, kire, suya ve lekelere karşı koruma sağlayan özel kumaşı ile bu sezon hem iş hem de tatil seyahatlerinde şıklığı elden bırakmayan babaların tercihi olacak. Lacivert, beyaz ve kırmızının en canlı ve en lüks tonlarını taşıyan bu koleksiyonda, Fransız denizcilerinden ilham alan çizgiler Damat ile yeniden yorumlandı. Hasır şapka ve örgü kemerler ile tamamlandığında deniz tutkunları babalar için vazgeçilmez olacak.

Enerjisi yerinde kombinler

Kiğılı, Babalar Günü dönemine özel olarak uyguladığı indiriminde, yeni sezon ürünlerini çok özel fiyatlar ile sunuyor. Kiğılı, babalık heyecanını yeni yeni yaşayan genç yeteneklerden, çoktan uzmanlaşmış olanlara kadar tüm babaları mutlu edecek seçenekler sunuyor. Canlı ve enerjik tonlardaki tişört seçenekleri, rahat ve nefes alan kumaşlarla hazırlanan gömlekler ile hem rahat hem şık bermuda şortlar, babalar için doğru tercih. 2 adet tişört 59,98 TL ve 2 adet gömlek 99,98 TL fiyatlarla satışa sunuluyor. Babalar Günü’ne özel uygulanan fırsatlara ek olarak, Zubizu ile işbirliği yapan Kiğılı, 300 TL ve üzeri alışverişlerde ayrıca yüzde 10 indirim uyguluyor.

Haberin Devamı

‘Süper Babalar’a rahatlık

Baba olmak demek öngörülemez durumlarla başa çıkmak demek… Hayatın karşılarına çıkardığı her şeye hazırlıklı olan, beklenmedik anlarda ne yapılması gerektiğini bilen ‘Süper Babalar’ için, bu yıl da Babalar Günü’nde en iyi seçimlerden biri de Dockers. Özgüvenli bir duruş ile rahatlığı bir arada sunan Dockers koleksiyonunda babalara göre pek çok parça var. Süper Babalar için süper rahatlık ve şıklık sağlayan polo tişörtler, her tarza uygun gömlekler ve onları tamamlayacak hafif pantolonlar bunlardan sadece bazıları...
Tıpkısının aynısı
Defacto, Babalar Günü ve bayramın denk gelmesiyle babaların ve çocuklarının mutluluğunu paylaşıyor. DeFacto, kendi tarzını çocuklarında da görmek isteyen babalara ve babaları gibi olmak isteyen çocuklara özel bir koleksiyon hazırladı. Rol modelleri babalarının şıklığına sahip olmak isteyen beyefendiler ve ilk aşkları babaları ile uyumlu giyinmek isteyen minik hanımefendiler, ‘DeFacto Babasının Tıpkısı Koleksiyonu’ ile yaza en şık kıyafetleriyle girecek.
Bir örnek olma vakti
USPA bu sezon babalar ve çocuklarının stil uyumu hediye seçimlerine yön veriyor. USPA İlkbahar-Yaz koleksiyonu aynı takımın parçası olmak isteyen baba ve oğulları sportif bir stille buluşturuyor. Hem babalar hem de çocukları için birbirinin kopyası tişörtler, ekose gömlekler, aynı renkteki bermuda ve denimler ikinci ürüne yüzde 50 indirim avantajıyla Babalar Günü’nü festivale dönüştürüyor. USPA, U.S. Polo Assn. mağazalarında.
Yaz fırsatları kaçmaz
Yaz gardırobu Hatemoğlu’nun 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan renkli desenler ve hafif kumaşlarla hareket katma vakti. Hatemoğlu mağazalarından yapacağınız 3 adet gömlek veya 3 adet pantolon veya 3 adet tişört alışverişinizde uygun fiyatlı ürün Hatemoğlu tarafından hediye ediliyor. Babanızı veya eşinizi Babalar Günü’nde renkli bir hediyeyle mutlu edebilirsiniz. Takım elbise, gömlek ve kravat alışverişlerinde toplam 499 TL’den başlayan fiyatlardan yararlanabilirsiniz. Ayrıca her 500 TL’lik alışverişinize anında 100 TL değerinde hediye çeki sunuyor.

Haberin Devamı