Gazete Vatan Logo

Babanıza gençlik ve sağlık hediye edin!

Babalar Günü yaklaşıyor. Sizde gömlek, kravat ve saat seçeneklerinden sıkılıp farklı hediye seçenekleri arayanlardansanız, babanız için bakım uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Dermamed Poliklinikleri kurucusu Dr. Levent Türbedar, erkeklerin en çok tercih ettiği kişisel bakım uygulamalarını ve babalara verilebilecek en güzel ve sağlıklı hediye alternatiflerini anlattı.

Babanıza gençlik ve sağlık hediye edin!

Cilt tedavileri: Gündelik hayatın yoğunluğu içerisinde bir çok erkeğin cilt sorunlarını görmezden geldiğini ve gerekli bakımı-tedaviyi yapmayı ihmal edebildiklerini ifade eden Dr. Levent Türbedar, her probleme yönelik farklı bir yöntem olduğunu kaydetti. Dermamed kurucusu Dr. Türbedar, “Erkekler cilt bakımı yaptırdıklarında daha özgüvenli oluyorlar. Ciltlerindeki yenilenmeler ve sorunların giderilmesi hayata daha olumlu bakmalarını sağlıyor. Bu nedenle babanıza Babalar Günü'nde göz altı morlukları, cilt lekeleri, akne-sivilce tedavileri, yara izi yok etme, ben ve çillerin yok edilmesi, ciltteki ton farklılıklarının dengelenmesi ve cildin aydınlanması gibi uygulamaları hediye edebilirsiniz” dedi.

Anti-aging uygulamaları: Genç görünmeyi ve genç kalmayı istemek yalnızca annelerin değil, babaların da hakkı. Son yıllarda erkeklerin anti-aginig uygulamalarını daha fazla tercih etmeye başladığını kaydeden Dr. Levent Türbedar, “Kadınlar kadar erkekler de genç ve bakımlı görünerek daha mutlu ve pozitif olabiliyor. Botoks uygulamaları, radyofrekans terapileri, d-lift yüz toparlama, prp enjeksiyonu ve mezoterapi uygulamaları babalar için sağlık ve estetik bakım içeren en iyi hediyeler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Epilasyon: Erkeklerin en büyük sıkıntılarından birinin istenmeyen tüyler olduğuna dikkat çeken Dr. Levent Türbedar, tüy giderici uyuglamaların bu özel günde verilebilecek en güzel hediyelerden biri olduğunu ifade etti. Dr. Türbedar, “İstenmeyen tüyleri yalnızca estetik görünüş olarak düşünmemek lazım. Bu tüylerden kurtulmak hijyen ve sağlık açısından da çok önemli bir faktör” şeklinde konuştu.

Saç mezoterapisi – PRP: Erkeklerin estetik açıdan en büyük problemi, hiç kuşkusuz saç dökülmesidir. Ancak erkekler yoğun hayat temposu içerisinde saç dökülmelerini hemen fark etmeyebilir ve karşıdan bakan bir gözden yönlendirmeye gereksinim duyabilirler. İhtiyaca yönelik olanların en makul hediyeler olduğunun altını çizen Dr. Levent Türbedar, “Saç dökülmesi olan, saçları daha gür daha sağlıklı olsun isteyenler ve kellik problemi ile karşı karşıya olanlar için mezoterapi ve PRP uygulamaları en güzel çözüm olabilecek uygulamalar” ifadelerinde bulundu.

Haberin Devamı

Gençlik ve ışıltı veren karbon peeling (PST): Babanıza gençliğini hediye etmenin en güzel yollarından biri de karbon peeling uygulaması. 10 dakika süren işlemin her cilt tipine uygulanabildiğini ve ince kırışıklıklarda bile etkili olduğunu belirten Dr. Levent Türbedar, “Bu uygulamada kullanılan karbon kremin de yardımı ve lazerin yarattığı etki ile cildimizdeki kolejen üretimi artıyor, elastin liflerinde düzelme ve kısalma görülüyor, gözenekler küçülüyor. Buna bağlı olarak ince kırışıklıklar ve cilt sarkmaları da toparlanıyor” dedi.