Gazete Vatan Logo

Babanın acısı kızını öldürdü

Genç kızın, olay anında balkondan atlayan babasının üzerine düşmesiyle öldüğü ortaya çıktı

Neslihan Karaca, henüz 18 yaşındaydı.. İstanbul Ümraniye’de oturan genç kızın babası Osman Karaca, alkol bağımlısıydı.. Sabıkalı olduğu için iş bulamayan baba kendini içkiye vermişti.. Geçim sıkıntısı, Karaca ailesinin evinde sürekli huzurluk ortamı yaratıyordu. Neslihan, kız kardeşiyle birlikte ailesini geçindirmek için işe girdi. Ancak bir hafta önce iki kardeş de işten ayrıldı.

Baba Osman Karaca, olay günü eşi Fadime Karaca tartışınca Neslihan araya girdi. Aldığı alkolün etkisiyle kendini kaybeden Karaca, araya giren kızını ve eşini dövmeye başladı. Neslihan Karaca, “Yeter artık bıktım sizden, burama kadar geldi, kahrolsun böyle hayata” diyerek balkona fırladı. Babası Osman Karaca da ardından gitti ancak Neslihan babasının kollarından kurtularak kendini balkondan aşağı attı. O acıyla kızının ardından atlayan baba, beton zemine çakılan Neslihan’ın üzerine düşünce genç kız ağır yaralandı.

Geçim sıkıntısı biz bitirdi

Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne kaldırılan Neslihan, bir haftadır verdiği yaşam savaşını kaybetti. Neslihan Karaca’nın babası Osman Karaca, kızının ölümü üzerine yıkıldı. Yaşattığı her şey için çok pişman olan Osman Karaca, şunları söyledi:

“Ailemi çok seven bir insanım, hayat şartları bizi bu hale getirdi. Sabıkalı olmam nedeniyle hiç kimse bana iş vermedi. Sadece çocuklarım ve eşim çalışıyordu. Esnafa çok borçlanmıştık. Kızlarım da bir hafta önce çalıştıkları yerden ayrıldılar. Ekonomik sorunlar yüzünden tartıştığım sırada Neslihan araya girdi. ’Yeter artık bıktım sizden, burama kadar geldi, kahrolsun böyle hayata’dedikten sonra balkona fırladı. Ben de ne olduğunu anlamadan peşinden koştum, denize balıklama atlar gibi ellerimin arasından uçtu. Yakalamak için peşinden atladım ama peşpeşe betona çakıldık.”

Kocam her şeyi mahvetti

Neslihan’ın ölümünden kocasını sorumlu tutan anne Fadime Karaca “Kocam bana saldırınca kızlarım araya girdi ve onu evde istemediklerini söyledi. Vurmaya başlayınca kızım Neslihan bir anda kollarımın arasından kaçarak balkona koştu. Kızım balkondan atlayınca, eşim de peşinden atladı. Biz şok olduk. Görenler eşimin kızımın üstüne düştüğünü söyledi. Kızımın ciğerleri bu yüzden patlamış” diyerek gözyaşları döktü.

Haberin Devamı