Gazete Vatan Logo

Babam ve Ailesi 2. bölümde Kemal küplere biniyor!

Babam ve Ailesi yayınlanan ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 2. fragmanları yayınlanan Babam ve Ailesi'nin yeni bölümü için heyecan dorukta. İlk bölümü ile sezona hızlı bir giriş yapan Babam ve Ailesi'nin yeni bölümünde Suzan, Kadir'in şartına duyduğu öfke ile intikam planı yapıyor. Babam ve Ailesi nefes kesen 2. yeni bölümü ile bu akşam Kanal D ekranlarında...

Babam ve Ailesi 2. bölümde Kemal küplere biniyor!

Pazartesi akşamları ekrana gelen yeni dizi Babam ve Ailesi yayınlanan ilk bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek olan Babam ve Ailesi 2. bölüm fragmanında aile arasında gerilim yükseliyor. İşte detaylar...

Yapımcılığını Gold Production'un üstlendiği başrollerinde bülent inal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci, Caner Şahin, Sera Kutlubey, Erdem Akakçe gibi isimlerin yer aldığı Babam ve Ailesi 2. yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

BABAM VE AİLESİ 2. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Kadir'in teklifi her iki aile tarafından da onur kırıcı bulunsa da, Mert'in gittikçe ağırlaşan durumu karşısında teklifi kabul etmek zorunda kalırlar. Nilgün, ameliyata girecek olan oğlu Kadir için endişelenirken, Suzan'ın hazırladığı intikam planından habersizdir. Oğulları ameliyattayken Suzan'ın planlarını öğrenen Kemal’in tepkisi ise çok sert olacaktır.

BABAM VE AİLESİ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, oğlu Mert ve kızı Çiçek’le mutlu bir aile yaşamı olan başarılı bir iş adamıdır. Kemal’in Adana’da İstanbul’daki resmi ailesinin bilmediği başka bir ailesi daha vardır oysa. Kemal’in 20 yıldır resmi ailesinden sakladığı bu sır oğlu Mert’in geçirdiği kaza sonucu ortaya çıkacaktır. Mert, geçirdiği ölümcül kaza yüzünden çok acil böbrek nakline ihtiyacı duyar. Ona böbrek verebilecek tek kişi ise varlığından bile haberdar olmadığı Adana’daki kardeşi Kadir’dir. Kadir, böbrek naklini kabul eder; ama, iki ailenin hayatını da kökünden değiştirecek bir şartı vardır.

Haberin Devamı

BABAM VE AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

BABAM VE AİLESİ DİZİSİNİN KONUSU

Tanınmış işadamı Kemal İpekçi, İstanbul’da karısı Suzan, çok sevdiği çocukları Mert ve Çiçek ile imrenilecek bir hayat sürerken, Kemal İpekçi’nin oğlu Mert’in başından geçen bir olay ile Adana’da kimselerin bilmediği bir ailesi daha olduğu ortaya çıkar. Gençlik aşkı Nilgün ve ikizleri Kadir ile Hasret o güne kadar Adana’da gözlerden uzak yaşamışken, Kemal de yıllarca ikili bir hayat sürmek zorunda kalmıştır. Ancak gerçekler açığa çıktıktan sonra Kemal hem yarım kalan aşkına hem de çocuklarına sahip çıkmak için hiç beklemediği olaylarla savaşmak zorunda kalacaktır.

Haberin Devamı

KÜNYE
Yapım: Gold Production
Yapımcı : Faruk Turgut
Genel Koordinatör: Ahsen Tüzün
Yönetmen: Nihat Durak
Senaryo: Onur Uğraş, Murat Uyurkulak
Görüntü Yönetmeni: Hüseyin Tunç
Sanat Yönetmeni: Özü Doğrucici
Oyuncular: Ayça Bingöl (Nilgün), Bülent İnal (Kemal), Ceyda Düvenci (Suzan), Sercan Badur (Mert), Erdem Akakçe (Fadıl), Emel Göksu (Macide), Caner Şahin (Kadir), Eva Dedova (Ece), Sera Kutlubey (Hasret), Can Albayrak (İbo) , Zeynep Doğa Doğuşlu (Çiçek), Hakan Altuntaş (Rıza), Sezin Bozacı (Emine), Ecem Simge Yurdatapan (Yelda), İlker Özer (Kerim), Kubilay Karslıoğlu (Ahmet), Fulya Ünvan (Filiz), Emre Başer (Dr.Orhan), Tuna Kırlı (Spor Hocası), Taygun Sungar (Caner)