Gazete Vatan Logo
Magazin Babalar gibi brunch adresleri

Babalar gibi brunch adresleri

Babanız için hâlâ bir hediye alamadıysanız bu sabah en güzel kahvaltıyı ona hediye edebilirsiniz. Birçok ünlü mekan brunch mönülerini bu güne özel olarak düzenledi...

Boğaz'a karşı sushi tadabilirsiniz

İyi yemek ve güzel müziği birleştiren “La Boom Emirgan”’ın terası açıldıÖ Emirgan’da Boğaz'a karşı, şık bir ortamda yemek yiyip, keyifli zaman geçirmek için babanızla burayı tercih edebilirsiniz. Brunch’la başlayan kahvaltı keyfi, gündüz Executive Chef Fikri Kaya’nın dünyaları dolaşarak hazırladığı yemek mönüsüyle devam edecek. Havanın kararmasıyla yerini şefin lezzetlerine ve terasa kurulan sushi barına bırakıyor.

Fransız damak tadına uygun

Ahşap masanın çevresinde doğal tadlar, taze kahvaltılıklar, organik reçeller, muffin ile babanıza Fransız bir brunch armağan etmek istiyorsanız eğer Le Pain Quotidien doğru adres. Le Pain Quotidien’in limonlu, çilekli, karamelli-cevizli, elmalı, çikolatalı-espressolu tart çeşitleri ve kruvasanı sade ve çikolatalı kruvasanı ile kahvaltı sonrası kahve keyfinizi tamamlayabilirsiniz.

Türk tipi lezzetler

Dalyan Club’te doğayla içiçe, keyifli bir Babalar Günü geçirebilirsiniz. Bol çeşit ve lezzetli bir açık büfe kahvaltının olduğu Dalyan Club İstanbul’un en güzel semtlerinden Fenerbahçe’de... Yemşeşil arazi içerisinde kurulu mekanda, Babalar Günü’nün tadını havuz kenarında yeşillikler arasında geçirin.

Şehrin orta yerinde hem langırt hem pizza

Yemekleriyle olduğu kadar renkli ve eğlenceli dekorasyonuyla çok sevilen Beyoğlu'ndaki Mama Shelter Rooftop, bu kez kapılarını babalar ve çocuklar için açıyor. Babalar Günü’nde tüm çocuklar Mama Shelter Rooftop’ta babalarıyla langırt oynayarak harika bir gün geçirecek.

Günün erken saatlerinde kahvaltıyla başlayarak, gün boyu şef Murat Artukmaç’ın Babalar Gününe özel hazırladığı nefis pizzaları ve paylaşımlı lezzetleri bu özel gün için sunacak. Tatlılar da ikram.

Denizin üstünde Ege kahvaltısı

Nar Boats'un Babalar Günü için hazırladığı brunch ve dört saatlik tekne turu hem sizin için hem de babanız için unutulmaz bir deneyim olacak. Bu anlamlı günü mavi sular da Nar Boats'un lüks ve konforu ile birlikte ailecek geçirebilirsiniz. Ege kahvaltısı ile deniz sefasını bir araya getirebileceksiniz. Aynı zamanda DJ'lerin müzikleri de gününüzü renklendirecek.
Tel: 0 850 360 16 27

Beyoğlu'ndaki klasikler

Beyoğlu'nun tarihi atmosferindeki Dilek Pastanesi, 120’ye yakın benzersiz çeşidin yer aldığı açık büfe kahvaltısıyla Babalar Günü’nü keyfe dönüştürmek isteyen tüm aileleri muhteşem bir lezzet şölenine davet ediyor. Mekanda çeşit çeşit peynirler, salata büfesi, zeytinyağlılar, reçeller, tatlılar, tereyağlı ve peynirli su böreği var.

Haberin Devamı