Gazete Vatan Logo

Babalar alışveriş rekoru kırdıracak!

Hayatımızın en değerli varlıklarından babalar için henüz hediye almadıysanız sizin için alternatifler hazırladık

Yarın Babalar Günü... Hayatımızın en değerli varlıklarından babalar için henüz hediye almadıysanız sizin için alternatifler hazırladık. Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre geçen yıl Babalar Günü için yaptığımız harcamalar 851 milyon lira ile 790 milyon lira olan Anneler Günü ve 713 milyon lira olan Sevgililer Günü harcamalarını geride bıraktı. Okulların kapanması ve yaz tatiliyle aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde bu yıl da harcama rekoru kırılması bekleniyor. Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği Başkanı Mehmet T. Nane, “Hedefimiz geçen yılın rakamlarını geçmek. Bu yıl 900 milyon lirayı aşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Teknolojik hediyeler Darty’de

DARTY, Babalar Günü için cazip ürün seçenekleri sunuyor. Retina ekranı, 5 megapiksel iSight kamerasının yanı sıra ultra hızlı kablosuz bağlanma özelliğiyle ön plana çıkan yeni iPad, Babalar Günü için eşsiz bir hediye alternatifi oluşturuyor. İstenilen sakal tasarımını yaratma imkanı sunan Braun Cruzer 6 Face tıraş makinesi, DARTY’nin bir diğer hediye seçeneği olarak ön plana çıkıyor. Babasına yeni bir cep telefonu armağan etmek isteyenleri de düşünen DARTY’de Samsung Galaxy S2 ve I Phone 4S babalara özel olarak raflardaki yerini alıyor.

Takım elbise ve ceket alana hediye var

THEORIE’NİN Babalar Günü kampanyasında takım elbise veya ceket alırsanız dilediğiniz reyondan seçeceğiniz hediye bedavaya geliyor. 129 liralık ceket alana 50 liralık, 199 liralık takım elbise alan 100 liralık hediye alabiliyor. Theroie mağazalarında pantolondan gömleğe, ceketten takıma ve ayakkabıya pek çok hediye seçeneği de sunuluyor. Koleksiyondaki ürünler uyumlu kesimleri, leke tutmayan, geç buruşan, kolay ütülenen özel kumaşlara sahip.

En yakışıklı babaya ‘Koton’

KOTON’UN 2012 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda yer alan rahat kesimli, şık detaylı ve yeniden yorumlanmış klasik formlu giysiler “Benim babam en yakışıklı” diyenlere sınırsız hediye alternatifi sunuyor. Paçaları kıvrılabilen koton ve chino pantolonlar, farklı model ve kesimlerde denimler, sportif ve rahat giyinmeyi seven babalar için farklı seçenekler sunuyor. Koton Erkek Koleksiyonu’ndan yer alan bermuda ve şortlara, doğal, ince dokularda pike pololar, rengarenk tişörtler ve rüzgarlıklar eşlik ediyor. Koton Erkek Koleksiyonu, CardFinans’a özel 3 ve 6 taksit fırsatı sunuyor.

GoldMaster’dan teknoloji yağmuru

GOLDMASTER, Babalar Günü için cazip kampanyalar hazırladı. Babalar Günü hediye alternatifleri arasında zamanının büyük kısmını yol arayarak geçiren babalara navigasyon cihazı, çalıştığı ortamın sıcaklığından şikayetçi olan babalara vantilatör, araba tutkunu babalara oto teyp ve hoparlör, televizyon hastası babalara ise uydu alıcısı seçenekleri sunuyor. NAV-435 navigasyon cihazi Babalar Günü’ne özel 249 TL yerine 199 TL’den satılıyor.

Babanızın ofisini güzelleştirin

MEHTAP, Babalar Günü için çeşitli renk ve modellerde çay makinalarını beğeninize sunuyor. Teknoloji meraklısı babalar için Karya Dijital Çay Robotu, çay tiryakisi babalara Mehtap Çaysever seçeneği var. Mehtap Çaysever, metal ağırlıklı olarak dizayn edilmiş 3.5 litre kapasiteli modern bir semaver.

New York manzaralı!

DKNY Jeans, trendleri yakından takip eden babalar için tasarladığı t-shirtlerde New York’u yansıtıyor. New York sokaklarının ve Özgürlük Anıtı’nı yer aldığı t-shirtleriyle iddialı olan marka yüzde 50’ye varan indirim fırsatı da sunuyor. DKNY Jeans, spor tarzı benimseyen babalar için çok cepli bol şort alternatifi de sunuyor.

Bakımlı babalara özel parfüm seti

EYÜP Sabri Tuncer, Perfume Jewels ile Babalar Günü için çok özel bir kampanya başlattı. Bir ürün alana bir ürün hediye edilecek olan kampanya 18 Haziran’a kadar cleansing gel (duş jeli), body lotion (vücut losyonu), body splash ve eau de parfum (parfüm)ürünlerinin tümünde geçerli olacak.

Adını Cross Edge kaleme yazdırın

17 HAZİRAN’A kadar satın aldığınız Cross Edge kalem üzerine babanızın adını lazer yazı uygulama- sıyla yazdırmak Cross’tan hediye. Cross Edge; tek bir hareketle açılıp kapanma özelliği sunan yaratıcı “slide and snap” teknolojisiyle kapaksız roller kalem olarak tasarlanan bir ürün. Ömür boyu mekanik garantiye sahip, jel mürekkep teknolojisiyle yazım konforu sunan Cross Edge’in fiyatı 80 TL.

Babasına bak, oğluna da al!

DESA’NIN deri mont tutkunu babalara ve oğullarına sürprizi var. Desa, Babalar Günü’ne özel olarak ürettiği “Baba Oğul” spor deri montlarla, yaz şıklığını sunuyor. Perforeli omuzları ve fermuarlı cep detaylarıyla dikkat çeken bu özel model sınırlı sayıda satışa sunuldu. Hediye seçenekleri arasında; spor ceketler, 0.3 mm ince deriden yapılan ve renkli yağmurluk kumaşıyla çift taraflı giyilebilen montlar, süet gömlekler, spor ve klasik tarzda ayakkabılar, çok yönlü deri çantalar, cüzdanlar, ipad kılıfları ve valizler de bulunuyor.

8 bin hediye seçeneği IKEA’da

IKEA Babalar Günü’nde babanıza sevginizi en iyi şekilde anlatmanın binlerce yolunu sunuyor. IKEA mağazalarındaki 8 bin alternatif arasında bahçe ve balkon mobilyalarıyla aksesuarları, diz üstü bilgisayar masası veya dizüstü bilgisayar desteği, kumanda çantası, ergonomik konforlu koltuklar var. Axess’e özel IKEA Aile Kart sahiplerine 12 taksit ve 3 ay ekstre erteleme fırsatı da sunuluyor.

Babanıza özel bir ‘Code’ verin

FLORMAR, bakımlı erkekler için ürettiği ‘Code’ Parfüm serisini, Babalar Günü’ne özel Code deodorantla buluşturdu ve şık bir çantaya koydu. Code parfümleri ve deodorantları siyah çantasıyla Flormar’ın Haziran ayı boyunca devam edecek kampanyasıyla erkeklerle buluşuyor.

Yorgun babaları dinlendiriyor

GÜN boyu iş ve trafikten bunalan, kendine bakmayı seven babalar için Lush uygun bir hediye seçeneği. Dirty tıraş kremi cildin beslenmesine de katkıda bulunan, nem veren, tahriş giderici, cildi yatıştırıcı shea, yulaf sütü, lavanta, bal ve aspir özlü bir krem. Dirty Spring duş jeli, saç jölesi, body spray, sabun ve parfüm serinin diğer ürünleri... İçinde duş jeli, traş kremi, diş macunu tablet ve saç jölesi içeren Dirty hediye paketi ise 55 TL.


Kalpten Rulo pasta!

ÜLKER Golf’ün Maxima Dondurmalı Rulo Pastası, kesildikçe ortaya çıkan kalp şekliyle Babalar Günü’nün ikramlarından biri olacak. Çilek kalpli dondurmalı rulo pastası çileğin lezzeti ve kaymağın yoğun kıvamıyla babalarımızın kalbini fethetmeyi sağlayacak. Fiyatı 7.99 liraya satılıyor.

Babanıza en rahat hediye!

CLARSK, C&J kategorisindeki ayakkabı modellerini 17 Haziran’a kadar Babalar Günü’ne özel yüzde 10 indirimle sunuyor. Clarks, C&J kategorisindeki Nature ve Recline serisinde kullanılan teknolojilerle kendini iyi hissetmek ve iyi görünmek isteyen babaların ve çocuklarının vazgeçilmez tercihi olmayı hedefliyor. Ayakkabıların fiyatı ise 289 TL.

İstikbal’den baba koltuğu

Modern tasarımlarıyla dikkat çeken İstikbal, birbirinden şık ve rahat TV koltuklarını ‘Babalar Günü”nde babalarının gönlünü fethetmek isteyenlerin beğenisine sunuyor. TV koltukları, fonksiyonel kullanımı ve konforuyla tüm gün yorulan babaların akşamlarını keyifli hale getiriyor. Manuel ve otomatik mekanizmaları ile isteğe göre ayarlanabilen TV koltukları, babalara maç izlemenin, köpüklü bir kahvenin en keyifli halini yaşatmak için bir alternatif. Fiyatı: 608 TL.

Özel güne özel kol düğmesi

ION by Atasay’ın kol düğmesi babalar için farklı bir hediye isteyenler için... Zamana direnen ve her devrin vazgeçilmez aksesuarı olan kol düğmesini, babanız her zaman yanında taşıyabilecek. ION by Atasay’ın dünya moda trendlerini takip ederek hazırladığı kol düğmesi yılın moda çizgilerini yansıtan uygun fiyat aralığıyla da ilgi görmeyi hedefliyor.

Avantaj ve bol seçenek YKM’de

MEN, Men Club, Bruno Ferrini, Volt gibi kendi markalarının yanı sıra yerli ve yabancı birçok markadan oluşan geniş ürün yelpazesi ile YKM, Babalar Günü için zengin alternatifler ve avantajlı kampanyalar sunuyor. 17 Haziran’a kadar erkek giyim, aktif giyim, ayakkabı ve çanta reyonlarında işaretli ürünlerde yüzde 50’ye varan indirim, parfümlerde ise 100 ML parfüm 50 ML fiyatına sunulacak.

Zamana meydan okutacak

TİARA Mücevher&Saat’in Haliç mağazası, İsviçre’den saat markaları ve meraklısı için Montegrappa kalemleri, kol düğmeleri ve kravat iğneleri ile özel bir Babalar Günü armağanı arayanların adresi olmayı hedefliyor. Mağazada Blancpain, Ulysse Nardin, Omega, Tag Heuer, Maurice Lacroix, Rado, Longines, Frederique Constant, Certina, Tissot, Nacar, Glashütte gibi markalar var. Fiyatlar 250 ila 200 bin frank arasında değişiyor.

Sportif babalara Converse

Spor yapmayı seven ve günlük hayatında bunu kıyafetleriyle aksesuarlarına yannsıtan herkesin seçimlerinin başında gelen Converse çantalar babanız için hediye alternatifi. Hakan Çanta aracılığıyla sahip olabileceğiniz çantalar, tasarımları ve dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.

Uyku hediye edin!

MASAJLI veya masajsız modelleri olan Hästens Comfortable II babanıza farklı bir hediye seçeneği sunuyor. Hästens yatak ve aksesuarlarında kullanılan tüm malzemeler doğaya dönüşebilen türden. İçerdiği pamuk, keten ve saf yeni yün vücuda doğal bir his veriyor. Uyurken hava sirkülasyonu sağlama gibi pek çok avantajı bulunuyor. Markanın nevresim takımlarından pijamay kadar birçok ürünü de var.

Stil sahibi babalar için

CAT’İN stil sahibi babalar için tasarladığı yeni saatinde rose gold kare kasa, 10 ATM su direnci, tarih göstergesi ve siyah deri kayış özellikleri ön plana çıkıyor. CAT saatlerine Fix Silver ve Moj mağazalarının yanı sıra Sezgin Saat güvencesiyle Türkiye’nin farklı bölgelerindeki yüzlerce satış noktasından ulaşılabiliyor.

Şık tasarımlar Bally’de

Kanyon ve Nişantaşı’nda mağazası bulunan İsviçreli lüks çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally’nin İlkbahar/Yaz 2012 koleksiyonu kapsamında Babalar Günü’ne özel hazırladığı şık ve rahat tasarımlar dikkat çekiyor. Bally’nin “Woody Wabler” koleksiyonu rahatlıklarının yanı sıra farklı renk seçenekleri ile stil sahibi babalar için keyifli bir hediye alternatifi oluşturuyor. Fiyatı 650 TL.

Mayo ve çorap fırsatı

KATIA Mağazaları Babalar Günü’ne özel 13-15 Haziran tarihleri arasında erkek mayoları ve Falke erkek çoraplarında yüzde 20 indirim uygulanıyor. Erkek mayo koleksiyonda yer alan canlı renklerin yansıra siyah ve koyu tonlarda babalar için farklı bir seçenek. Bir diğer hediye seçeneği Falke çorapları ise defalarca yıkama sonrasında bile kalitesini koruyor.

İkincisi yarı fiyatına

PIERRE Cardin, Babalar Günü’ne özel kampanyayla 9-17 Haziran tarihleri arasında gömlek, tişört veya kravat alanlara seçili ürünlerde ikincisi yarı fiyatına sunuyor. Babalar Günü fırsatıyla babasına Pierre Cardin şıklığı ve kalitesini armağan etmek isteyenler için ikinci gömlek ve tişört 59.90 yerine 29.95, ikinci kravat da 39.90 yerine 19.95 TL’den sunuluyor.

Haberin Devamı