Gazete Vatan Logo

Baba bizi bırakma!

PKK’lı teröristlerin araziye tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan Tankçı Uzman Çavuş Musa Vuruşkan toprağa verildi. Şehidin çocuklarının gözyaşları yürekleri burktu

Baba bizi bırakma!

Şırnak’ın Küpeli Dağı Görmeç Bölgesi’nde geçen pazartesi günü arazi arama ve taraması sırasında, PKK’lı teröristlerin araziye tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu yaralanan 3 çocuk babası Tankçı Uzman Çavuş Musa Vuruşkan, tedaviye alındığı Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde önceki gün şehit oldu.

Şehit uzman çavuş dün memleketi Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde toprağa verildi. Cenaze törenine askeri üniformalarla katılan şehidin çocukları 14 yaşındaki Oğuzhan, 6 yaşındaki Elif ve 5 yaşındaki Berat Muhammed’in gözyaşları yürek burktu.

Törende ayakta durmakta güçlük çeken şehidin babası Mehmet Vuruşkan görevliler tarafından teselli edilirken, eşi Fatma ve annesi Hüsne Vuruşkan ise uzun süre ağladı. Gelini Fatma ve torunlarıyla birlikte oğlunun tabutuna sarılıp gözyaşı döken şehidin annesi Hüsne Vuruşkan, “Siz ağlamayın. Sizin yerinize ben ağlarım” diye ağıt yaktı.