Gazete Vatan Logo
Magazin Aysun'dan, Karadağlı'yı kızdıran soru

Aysun'dan, Karadağlı'yı kızdıran soru

Özel yaşamında zor günler geçiren Tamer Karadağlı, Aysun Kayacı'nın sorduğu soruya çıldırdı

'Haydi Gel Bizimle Ol' programında bu haftaki konuklardan biri oyuncu Tamer Karadağlı'ydı. Özel hayatında zor günler atlatan ve dizisi yayından kaldırılan Karadağlı, Aysun Kayacı'nın sorduğu soruyla iyice çileden çıktı.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN



AYSUN BU KEZ PROGRAMA DAMGASINI VURDU

'Haydi Gel Bizimle Ol' programının frikik kontenjanı üyesi Aysun Kayacı, bu haftaki programda ünlüoyuncu Tamer Karadağlı'yı kızdırdı. Aysun Kayacı bu hafta yine mini etekli ve derin dekolteliydi. Ama bu haftaki programın yıldızı hem frikiğiyle hem de Tamer Karadağlı'yıi kızdıran sorusuyla Aysun Kayacı oldu.

TAMER'İ KIZDIRAN SORU

Aysun Kayacı, Karadağlı'nın Seda Sayan ile başrollerini paylaştığı ve 5 bölüm sonra yayından kaldırılan 'Fedai' adlı dizideki bir sahneyle ilgili Karadağlı'ya sorduğu soru, başarılı oyuncuyu kızdırdı.

Kayacı'nın kahkahalar eşliğinde sorduğu sahnede, Karadağlı, bir elemanının hava trafiğinin yoğun olduğunu söylemesi üzerine güneş gözlükleri ile havaya bakarak, trafiği kontrol ettiği bir sahne! Kayacı, bu sahneyi sorarak 'Bunu siz mi yaptınız, yönetmen mi yaptı?' diye sordu.





KARADAĞLI O SAHNEYİ SAVUNDU

Tamer Karadağlı bu sahnedeki davranışının normal olduğunu, 'Hava bugün yağışlı olacak' dendiği zaman havaya baktığımızı ve bu gözlem üzerine o hareketi yaptığını savundu. Sotuya kızdığı belli olan Karadağlı, "Bu sahneyi eleştiren kişinin, Türkiye'de senaryo yazımı veya oyunculuk konusunda ilk üçte olması gerekir" diyerek, oyunculuğu hakkında iddialı konuştu.

Ancak başarılı oyuncu Karadağlı, Kayacı'nın bu sorusuna kızdığını, sesinin titremesiyle ve verdiği sert yanıtlarla gizleyememiş oldu. (ENSONHABER)

Haberin Devamı