Gazete Vatan Logo

Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen'den düet!

Türk pop müziğinin en başarılı yorumcularından Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen, Akbatı AVYM’nin 6’ncı yaş kutlamalarında aynı sahneyi paylaştı.

Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen'den düet!

Akbatı AVYM’nin 6. yaş kutlamasında sahneye çıkan Ayşegül Aldinç ile Gökhan Türkmen, 2016 yılında düet yaptıkları ‘Durum Leyla’ isimli şarkıyı canlı olarak seslendirdi. Binden fazla müziksever tarafından izlenen konserde gelenler keyifli vakit geçirdi.

Sahneye ilk olarak Gökhan Türkmen çıktı. Başarılı şarkıcı, eski ve yeni albümünden parçalar söylediği konserde bir saat boyunca performans sergiledi. Türkmen’in ardından Ayşegül Aldinç, 2010 yılında büyük başarı yakalayan ‘O Kız’ şarkısıyla kendisini bekleyen misafirlerle buluştu.

Konserin sürprizi Ayşegül Aldinç ile Gökhan Türkmen’in 2016 yılında düet yaptıkları ‘Durum Leyla’ isimli şarkıyı birlikte seslendirmeleri oldu.

Bu şarkıdan sonra Ayşegül Aldinç’in unutulmaz şarkısı 'Beni Hatırla’yı da birlikte seslendiren ikili, müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Misafirlerin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği konser çekiliş ve sürprizlerle renklendi.