Gazete Vatan Logo
Magazin Ayşegül Aldinç 5 yıl sonra geri döndü!

Ayşegül Aldinç 5 yıl sonra geri döndü!

İşte yepyeni imajı

Ayşegül Aldinç 5 yıl sonra geri döndü!

Pop müziğin güçlü sesi Ayşegül Aldinç, 5 yıllık sessizliğini 28 Nisan Salı günü yayımlanacak, söz ve müziği Mabel Matiz'e ait 'Bir Tek Gördüğüm' şarkısıyla bozuyor. DMC etiketiyle yayımlanacak single, Aldinç'in sonbaharda çıkaracağı yeni albümün müjdecisi.

Pop müzik dünyasının en önemli kadın yorumcularından, aynı zamanda oyuncu Ayşegül Aldinç, yaklaşık 5 yıllık aradan sonra iddialı bir şarkıyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 2010 yılında yayımladığı tek şarkılık ‘O Kız ’dan bu yana, kendisinden yeni bir şarkı dinlemek için sabırsızlandığımız Ayşegül Aldinç, DMC etiketiyle yayınlanacak ‘Bir Tek Gördüğüm’ isimli şarkıyla kendisini özleyen hayranlarını sevindirecek.

Söz ve müziği Mabel Matiz’e ait olan ‘Bir Tek Gördüğüm’, 28 Nisan’da dijital platformlarda satışa sunulacak. Mabel Matiz’in aynı zamanda geri vokallerinde de yeraldığı, Ozan Çolakoğlu’nun aranje ettiği şarkının video klibi ve sanatçının yeni fotoğrafları Nihat Odabaşı imzası taşıyor.

Bugüne kadar “Kara Sevda”, “Gözlerin Su Yeşili’, “Alev Alev”, “Yanlışsın”, “Al Beni”, “Alimallah”, ‘’Sorma’, “Ben Kimselere Yar Olmam”, “Beni Hatırla” gibi birçok hit şarkı seslendiren Aldinç, yeni single’ının ardından sahnelerde olmaya devam edecek.

Haberin Devamı

Bu şarkı aynı zamanda Ayşegül Aldinç’in ünlü besteci/yorumcuların yepyeni şarkılarından oluşacak ve sonbaharda yayınlanacak olan yeni albümünün de müjdecisi olacak.