Kalabalık bir ailede yaşamaya aşinayım

Haberin Devamı

Müzisyen Ozan Doğulu’nun eşi Ece Doğulu 3’üncü kez anne olma heyecanında. Arya ve Lila isminde 2 kızları olan Ece hanım, şu sıralar en çok bebeğin cinsiyetini merak ediyor.



Üçüncü kızın yakında dünyaya gelecek? Heyecanınız ne durumda?

Daha önce aynı duyguyu iki kez yaşamış olmamıza rağmen Arya’ya hamileliğimdeki kadar heyecanlıyız. Her biri büyüyüp birbirinden farklı karakterler geliştirecek. Hepsi ayrı bir renk, ayrı bir keyif.

Çocukların yaş aralıkları nasıl?

Arya şu an 6 buçuk yaşında, Lila da 2 buçuk. Arya’nın en küçük kardeşiyle de yaş farkı çok olmuyor bu durumda.

Özellikle Arya’yı yakından tanıyorum. Neler yaparsınız birlikte?

Arya bebekliğinden her ortama ve koşula uyum sağlayan bir çocuk oldu. Bu sebeple de birlikte yapacağımız aktiviteleri kısıtlamak zorunda kalmadık. Mesela özellikle birlikte yemek yapmayı çok seviyoruz ve sanat eserlerini inceleyebileceği müzelere, galerilere gitmekten keyif alıyoruz.

İki kişilik yemiyorum düzenli spor yapıyorum

Son dönemleri olmasına rağmen hamileliğinde çok ince ve zarifsin. Nelere dikkat ettin beslenmende?

Çok teşekkür ederim... Hamile kalmadan evvel devam ettiğim çok sıkı bir spor programım vardı ve ona göre besleniyordum. Hamileliğin ilk aylarında pek kilo almadım. Kendime kısıtlama yapmıyorum ama iki kişilik de yemiyorum.

Dönem dönem moda ile ilgili çeşitli projelerde yer alıyorsun? Kendi markanı çıkartmayı hiç düşünmedin mi?

Bu işin her kademesini öğrenip, eğitimini görüp ancak o noktadan sonra bunu projelendirebilirim. Pazarlama, ticaret konusunda değil ama üretim konusunda biraz tecrübesizim.

Sofraya oturduğumda huzur buluyorum

Ailece yaptığınız kaçış rotaları nereler?

Yazın çocuklarla en çok Bodrum’da ve Fethiye’de rahatça tatil yapabiliyoruz. Bir de Amerika’ya maaile gittiğimizde çok keyif alıyoruz.
Sen de yakında üç çocuk annesi olacaksın. Kalabalık aile hakkında ne düşünüyorsun?
Biz de üç kardeştik, kalabalık bir ailede yaşamaya çok aşinayım. Sofraya kalabalık oturduğumuz an benim için en huzurlu zaman.

DİĞER YENİ YAZILAR