Meyveli bir hafta sonu için manava uğrayın...

Haberin Devamı

Son zamanlarda reklamlarda kadın yıldızlardan ziyade kaslı ve yakışıklı adamlar görüyoruz. Son dönemin gözde reklam yıldızı ise Philip... Philip’in reklamından yola çıkarak Özge Ulusoy ile ufak bir manav yaratıp Türkiye meyvelerinin daha bilinir olmasına çalıştık. Semt manavlarına yönelmeliyiz. Manavınıza güvenin. Eski ve kült marka olan Yedigün’ün ise manavları destekleyen böyle bir kampanyaya kucak açması harika. Bende bundan çıkarak meyve dolu bu hafta için portakallı kek tarifimi sizlerle paylaştım. Şimdiden afiyet olsun!

Portakallı kek

Malzemeler

- 250 gr şeker

- 4 adet yumurta

- 250 gr un

- 10 gr kabartma tozu

- 200 gr portakal suyu

- 1 çimdik vanilya

- 1 portakal kabuğu rendesi

Yapılışı: Önce yumurta ve şekeri çırpıyorsunuz, daha sonra portakal suyunu ekleyip biraz daha çırpıyorsunuz. Vanilya, un ve şekeri ekleyerek portakal kabuğunu kekin üzerine koyduktan sonra 170 derecede 20 dakika pişirin.

Kraliyetin şık tasarım bebek arabaları

Son dönemde retro modern Inglesina arabalar çok moda ve kullanışlı. Benim bebek arabam da tupturuncu bir Inglesina. 1963’ten bugüne gelen Inglesina, İtalyan bir aile şirketi. Markanın son jenerasyon sahibi Luca Tomasi ile konuştuğumda bu işin bir tutku ve aşk olduğunu anladım. Tomasi şöyle anlatıyor, “1963 yılının Aralık ayıydı. Inglesına Baby, Noel ve aile sıcaklığını sonuna kadar hissedebileceğiniz bir ayda dünyaya geldı. Iviano Tomasi, böylece çocuklara olan sevgisinin go-carta olan tutkusunu da birleştirerek, bebek arabası dünyasındaki serüvenine başladı. Ebeveynlere çocuklarını koruma ve büyütme konusunda yardımcı olacak bir ürün yaratmak, şirketin sürekli büyümesini sağladı. Üretim aksesuarların eklenmesiyle olay genişledi. Son olarak da yüksek tasarım sayesinde üretilen M’home yaratıldı.” Rahatına düşkün hem de stil sahibi annelerdensiniz tam bu noktada bu tasarım bebek arabaları göze çarpıyor. Hayat stili ve tasarım içiçe anıldığı bu dönemde kullandığınız ürünün kimler tarafından tercih edildiğine de bakmalısınız. Markanın duruşu da böylece belirleniyor. Kraliyet ailelerinin her zaman sipariş verdiği bu modeller can alıcı...

DİĞER YENİ YAZILAR