Sıcak hava şıklığa engel değil

Sıcak havalarda şıklığınızdan ödün vermek zorunda değilsiniz. Bu sezonun trendlerinden A-kalıp açık renk bir etekle kombinleyeceğiniz ipek bir bluz sizi hem serin tutar hem de şık gösterir.

Sıcak hava şıklığa engel değil

Bir kaç haftaya kadar yaz bitecek ve yeni gardırop düzenlemesi yapmanın zamanı gelecek. Ama ilk önce pratik olmak şart. Öncelikle hepimiz bütün hafta boyunca işte olacağız. Yapış yapış havaya, fazla çalışan klimalara, işten sonra gelişecek etkinliklere katılırken bu sıcak hava dalgasında kendi ritminizi bulmak için küçük ipuçları hazırladık.

Deseni kucaklayın

Desenli kıyafetlerin en güzel yanı sizin için bütün işi yapmasıdır. Basit desenli bir elbise düz aksesuarlarla hayat kurtarır. Bazen de bir parçayı düz bir parçayı desenli seçebilirsiniz. Masadan kalkıp teras partisine katılıyorsanız çözüm basit; sabahlık tarzı bir üstle desenli pantalonu, desenli A-line eteklerle spor bir tişörtü kombinlemeniz mümkün.

Tonları açın

Ofiste çalışıyorsanız ve siyahla lacivert dostunuz olduysa tamamen unutun. Yaz için beyaz, bej, krem rengi takım ve parçaları tercih edin. Bu tonlar özellikle bronzluğunuzla uyum içinde olacaktır.

Haberin Devamı

Gömlek elbise

Gömlek elbiseler modanın geliştirdiği en güzel parçalardan bir tanesi. Özensiz durduğu kadar rahat ve ferah da. Doğru aksesuarlarla çok lüks görülebileceği gibi düz bir sandalet ve sırt çantasıyla da hemen sporlaşacağınızı unutmayın.

Tulum hayat kurtarır

Elbiselerden bunaldınız mı? O zaman tek çare tulum! Victoria Beckham’ın New York sıcaklarından kurtulmak için güneş gözlükleri ile kombinlediği tulum gibi paçaları geniş ya da dar olsun sıcak havada hayat kurtaran tek parçanız tulum olabilir.

"Gömlek elbiseleri sandalet veya stilettolarla giymelisiniz."

Şortun dışına taşmayın

Şort giymek yazın denge gerektiriyor. Uzun tişörler, düz loaferlarla kombinlediğiniz şortunuzda çok fazla bacak göstermediğinize emin olun. Çünkü yazın tüm cazibesi kombinin dengesiyle kendini gösteriyor.

"Kombini dengeli yapın şort ve tişort giydiğinizde bacaklar fazla görünmemeli."

Aksesuarı es geçmeyin

Haberin Devamı

Ceketinize, temiz rahat giysilerinize güveniyor olabilirsiniz ama aksesuarın özenli bir hava kattığını asla unutmayın. Sezonun eşarp trendiyle kendinize parizyen bir hava katabilir, beyaz tişörtlerinizi yaka iğnesiyle süsleyebilir veyahut şapka takarak tatili şehir sokaklarına getirmiş gibi yürüyebilirsiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR