Zamansız ve klasik denizci stili

Moda dünyası, ilham almak için gözlerini denizlere çevirdi ve denizci tarzını modern bir bakış açısıyla güncelledi. Bu stilin anahtar parçaları ise çizgili elbiseler, eşarplar ve şortlar...

Ne zaman havalar ısınmaya başlasa, denizci stilinin ortaya çıktığını söylemek yanlış olmaz. Denizci stili için zamansız ve klasik sıfatları gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Zira, moda dünyasının yıllardan beri asla vazgeçemediği tarzlardan biri olmuştur. Denizci stilinin en önemli özelliği, onun her yıl dev tasarımcılar tarafından yine yeniden keşfedilerek yorumlanmasıdır.

Erkek mavisi

Bu tarzın öne çıkan rengi olan canlı deniz mavisi, yaz sezonunu erkeksi bir cazibe ile kucaklıyor. Bu renk, kadın giyimine hem göze çarpan hem de taze bir soluk getiriyor.

Yeni yorum

Marine tarzının yeni yorumu giyim ve aksesuardan renklere ve kullanılan materyallere kadar birçok alanı etkiliyor. Bu akımın etkisini bluzlarda, elbiselerde ve tişört'lerde görmek mümkün. Siz de net kesimler ve beklenmedik detaylara sahip bu estetik anlayışı ile fazla çaba harcamadan zarif bir tarz yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Deniz kenarını şehre taşıyan bu nostaljik tarz, bu sezon karşımıza çıkan yeni yorumuyla adeta tazelenmiş durumda. Klasik çizgili baskılarda renk patlamaları ve çizgilerin doğrultularında değişimler var. Ayrıca bu tarzın keskin hatları, spor giyim söz konusu olduğunda da kendini gösteriyor. Vücudu saran asimetrik kesimli katlar ise şehre ait unsurları vurguluyor.

Zamansız ve klasik denizci stili

Delikli trikolar

Yazlık trikolar, sahip oldukları delikli detaylarla, gardıropların olmazsa olmazları. Bu detayları bluzlarda, elbiselerde ve polo yakalı tişörtlerde görebilirsiniz. Bu boşlukları çıplak omuzlarınızı veya belinizi sergilemek için kullanabilirsiniz. Bu geniş boşluklardan görünecek parçalar kullanarak, alışılmadık kat kat bir görünüm elde edebilirsiniz.

"Lacivert blazer, renkli düğmeler, apolatler, çapa desenleri, ilk akla gelen denizci stili parçalarından."

Pamuklu kumaşlar

Pamuklu kumaşlarda lazer kesimler teknikleri kullanılarak oluşturulan dantel desenleri, bu stile ait kıyafetlerde modern bir nakış dokusu oluşturuyor. Hafif beyaz kumaşlar kullanılan bir teknik, oldukça sade bir stil ortaya koyuyor. Bu stille modern şapkalarda, kolsuz bluzlarda ve diğer günlük kıyafetlerde karşılaşmak mümkün. Göz alıcı yazlık bir görünüm yakalamak için bu parçaları, opak pamuklu parçalarla katlar oluşturacak şekilde kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR