Plajlarda bohem rüzgarı esecek

Plajlarda bohem rüzgarı esecek

Plaj modasında bu sezon renk ve desen çeşitliğiliğiyle ön plana çıkan bikiniler, çiçek ve grafik desenlerinin kullanıldığı mayolar ve yüksek belli bikini modelleri karşımıza çıkacak detaylardan...

Malum yavaş yavaş havalar ısınıyor. Yazın gelmesiyle daha doğrusu plaj mevsiminin açılmasıyla gözler tabii ki plaj modasına çevriliyor. Hanımların plajda ne giydiği, ne giymediği, plajın ne olduğunu tamamen unutup adeta gece kulübüne gider gibi süslenmeleri rüküşlükleri durmadan konuşuluyor. Plaja giderken dikkat edilmesi gereken hususları şöyle bir hatırlatmakta fayda var;

- Gittiğimizin plaj olduğunu yani topuklu terliklerin topuklu ayakkabıların asla giymeyin.

- Yine hem hijyen hem güneş lekeleri hem de konsept olarak plaja giderken asla makyaj yapmamalıyız. Plaja ne kadar sade ne kadar rahat giderseniz o kadar şık olacağınızı da unutmamalısınız.

- Takip etmeniz gereken trendin mayolar plaj çantaları ve plaj elbiseleri olduğunu unutmayalım.

- 2016 plaj modası bu sene oldukça renkli gözüküyor. Bikinilerde ve mayolarda adeta bir renk cümbüşü söz konusu. Bohem rüzgarının da mayolara ve bikinilere etkisi çok büyük olmuş. Bunun yanında çizgililer, çiçek desenliler ve düz canlı renkler de plaj modasının göz bebekleri.

Haberin Devamı

Rengarenk tasarımlar

Kırmızılar yeşiller, mint, mercan, canlı pembeler, fuşyalar bu senenin öne çıkan renkleri. Bunun yanında siyah yine vazgeçilmezler arasında. Lacivert ve beyaz ikilisi her sezon olduğu gibi yine sıkça göreceklerimiz arasında. Bu sezon yine plajların vazgeçilmezleri arasında grafik baskılı mayo ve bikiniler olacak. Yeni sezonun en göze çarpan trendlerinden biride omuzları öne çıkaran modeller elbise ve bluzlardaki omuz dekoltesi durumu mayo ve bikinilerde de göze çarpıyor.

Plajlarda bohem rüzgarı esecek

Plajlarda bohem rüzgarı esecek

Retro bikinler

Senenin parlayan yıldızlarında biri boyundan bağlı modeller ve yüksek belli retro bikiniler. Tüm tasarımcıların koleksiyonlarında yer almış. yüksek bel formlu bikiniler özellikle göbek sorunu olan hanımlar için kurtarıcı olduğundan bence hanımların gözdesi olacak. Modası hiç geçmeyen marine temalı bikini, mayo ve plaj kıyafetleri bu yaz son derece moda olacak. Lacivert beyaz kırmızı beyaz çizgililer düz lacivert düz beyaz ve kırmızı üçlüsü pek çok versiyonuyla bolca kullanılacak. Tek parça mayolar mayokiniler sadece kilo kapatmak isteyen hanımların değil fit vücutlu hanımların da gözdesi.

Haberin Devamı

Aksesuarlarda sadelik moda

Omuzları açık bikiniler ve mayolar moda olacak dedik ama bunların omuzların altından fırfır ve volanların geleceğini unutmayalım yani hem bikinide hem mayoda bol miktarda fırfır göreceğiz. 2016 yaz modası plaja botanik bir esinti de getiriyor. Desenler bu yaz hiç olmadığı kadar taze çiçekleri

bahçeleri plajlara indiriyor. Aksesuarları mayo ve bikinilerin aksine çok sade. Hasır şapkalar, pareolar, sandaletler şatafattan uzak seçilen modeller olacak ama pareoalar da yine bohem, Retro ve tropik etkisi görülecek.

DİĞER YENİ YAZILAR