Boho Chic’ın deşifresi rahatlıktır

Eğer stilinizi boho-chic olarak şekillendirmek istiyorsanız doğal tonlar ve kumaşlardan kıyafet giyin. Pamuk, keten, kadife, şifon, ipek, deri, süet ve kürk gibi kıyafetleri tercih edin.

Boho chic stilini vintage ve etnik esintili kıyafet ve aksesuarlar ile doğal görünümlü saç ve makyaj tarzını anlatır. Avustralyalı gazeteci Laura Demasi Vogue dergisindeki 2002 tarihli yazısında sonrada moda olan eklektik çingene görünüşünü tanımlamak için bu Boho-chic ifadesini kullanarak bu tarzın popülaritesini arttırdı. Yazının üzerinden 16 yıl geçmesine rağmen Boho-Chic hala popüler bir stil.
Bohemya tarzına sahip bir kişi ya da birşey genellikle gezginlerin, hippilerin, sanatçıların, çingenelerin ve diğer özgür ruhların resmini çağrıştırır. Bireysellik ifade edilir, bu da stilin bireyler kadar çeşitli olduğu anlamına gelir. Yapı ve düzenden hoşlanıyorsanız, bu tarz bir geçiş vermek isteyebilirsiniz. Ama eğer özgür ifade, geleneksel olmayan görüntüler ve renkli koleksiyonlar ilginizi çekiyor ise, okumaya devam edin… Bu, kesinlikle kendi kişisel stilinizin ve estetiğin parlayabildiği yerdir. Sizlere nasıl boho-chic olacağınızla ilgili önerilerimi yazacağım. Doğal ton ve kumaşlardan kıyafet seçin. Boho Chic gardırobunuzu oluştururken, pamuk, keten, kadife, şifon, ipek, deri, süet ve kürk gibi doğal kumaşlardan üretilen kıyafetleri seçin.
Doğal tonlarda ve renklerde öğelere örnek olarak; beyaz, bej, kahverengi, dünyevi kırmızılar, portakallar ve koyu yeşiller diyebilirim. Kürk giymenin birçok kişi tarafından zalim ve etik dışı kabul edildiğini biliyorum. Eğer görünüşü seviyor ama gerçek kürk giymek istemiyorsanız, iyi bir suni kürk parçasıyla kombininizi tamamlyabilirsiniz.
Dantel olmazsa olmazı
Tığ işi ve dantel elbiseler, üstler, şapkalar ve çantalar Boho Chic’un olmazsa olmazlarıdır. Boncuk, saçak ve nakış da oldukça popülerdir bu detaylar kıyafetlerinizde ve aksesuarlarınızda kesinlikle bulunmalıdır. Eğlenceli desenleri denemekten asla çekinmeyin. Boho Chic stili çok desenlidir. Çiçek ve avant-garde tarzı vurgular, ekoseler ve etnik esintili baskılar örneğin. Eğlenceli desenlerle denemeler yapıyorsanız, bunları dengeli bir kıyafet için nötr öğelerle eşleştirdiğinizden emin olun. Konforunuzu düşünün.
Çok renkli olmaktan kaçının
Ayakkabı önerim kahverengi, ten rengi ya da bej bilekte botlar olacak. Kovboy çizme topuklu ayakkabılar gibi. Doğal tonlarda ayakkabılar giyin. Etnik esintili sandaletler genel olarak kabul edilen Boho Chic aksesuarlarıdır. Daha soğuk havalarda, kovboy çizmeleri, kalın topuklu ayak bileği botları veya 70’lerden ilham alan çizmeler giyebilirsiniz. Neondan kaçının. Doğal Parlak renkler Boho Chic kıyafetinize hareket eklemek için mükemmeldir; doğada bulacağınız renkler olduğundan emin olun - örneğin, yakut kırmızısı veya safir mavisi gibi mücevher tonları veya berrak bir dağ gölü parlak yeşil-mavisi. Aşırıya kaçmayın.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR