Eğlenceli ve renkli tasarımlar

Milano Moda Haftası önümüzdeki sonbahar-kış sezonu için renkli ve eğlenceli kombinler vadediyor. Milano’da öne çıkan 10 defileyi sizin için derledik.

Prada

Miuccia Prada’nın son defilesinde fosforlu renkler ön plandaydı. Prada’nın daha önceki sezonlarda denediği ateş motifli topuklu ayakkabılar, spor malzemesi gibi görünen kabanlar, feminen duruşuyla midi etekler ön plana çıktı.

No.21

Kombinezon görünümlü elbiseler, erkek arkadaştan ödünç alınmış

gibi duran gömlekler ile Dell Aqua’nın tasarımları No.21 kızını daha asi yapacak.

Gucci

Şüphesiz Milano’ya damgasını vuran Gucci defilesi oldu. Alessandro Michele’nin 80’ler bomber

ceketleriyle eklektik baskıları bir arada kullanması sloganlı üstlerle dinazorları bir araya getirmesi defileden çok güncel sanat performansı gibiydi.

Moschino

1960’ların Jackie Onassis algısıyla PanAm hosteslerini bir araya getiren Moschino defilesi Jeremy Scott hayranlarını yine mutlu etti. Tasarımcı Marilyn Monroe’yu Jackie O ile buluşturdu, çantalardan ceketlere pembe, açık mavi renkleri ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Sportmax

Sportif şıklık konusunda öncü olan Sportmax örgüleri eteklerle, renkli aksesuarları siyah beyaz ve antrasitle birleştirdi. Örmeler, sarı, yeşil ve kobalt mavisi gibi canlı renklerde ceketler koleksiyonu arzulanan bir hale getirdi.

Tod’s

Kahve tonlarıyla özdeşleşen Tod’s geleneği bozmadı. Gigi Hadid’in kombininde köpek kullanılırken süet, patcwork’ü andıran desenleriyle, deri siyah pantolonlar ile kombinlenen kahve, turuncu renkleriyle Tod’s klasik stiline eğlenceli bir yön katmıştı.

Fendi

Renkler konusunda hiç de elini korkak alıştırmayan markanın başındaki iki isim Silvia Venturi Fendi ve Karl Lagerfeld romantik feminenlik ve güçlü kadın konusuna eğildi. Yakalar kare, kabanlar kemerli, etekler vücuda tam oturuyor.

Roberto Cavalli

Cesaret ve şaşaa Roberto Cavalli kadınının en çok sevdiği iki kelime. Dekorasyonda zincir ve inci kullanan marka elbiselerde rahatlık ve seksiliği erkeklerde ise klası ön plana koydu.

Max Mara

Oversize kazaklar, maxi etekler, klasik ekoseli kumaşlar MaxMara’yı ön plana çıkaran unsurlandandı. Kabanlarıyla bilinen marka yeni sezonda herkesin üstünde olacak gibi.

Haberin Devamı

Versace

Donatella Versace Versace’nin Klanı adını verdiği koleksiyonda elbiselerin kimliklerini ön plana çıkardı. Renklerin cömertçe kullanıldığı koleksiyonda tartan, pop baskılar ve Versace logosu yine vazgeçilmezler arasına katıldı.

DİĞER YENİ YAZILAR