Sıcak kış

Ponponlu, püsküllü, iri örgülü, kısa, uzun, geniş, asimetrik kazakların her türlüsü kombinlere yeniden sızıyor. Pastel renkler ise sokak modasına hükmedecek seviyeye ulaşıyor. Kırmızı ile lilayı, lacivertle pembeyi bir arada kombinleyebilirsiniz.

Sıcak kış

Renk cümbüşü

Gökkuşağının her rengi bu yıl kazaklarda moda. Çizgili kazakların da moda olması sebebiyle en az iki renkli kazaklara sıklıkla rastlıyoruz.

Sloganlar

Yaz aylarında sıklıkla gördüğümüz sloganlı tişörtler sonbahar ve kış aylarında yerini sloganlı kazaklara bıraktı. Bazılarını elbise niyetine bile giyebilirsiniz.

Asimetrik kesimler

Kazaklar ne kadar renkli olursa olsun bir şey eksikti o da asimetrik kesimler. Bu sezon sık sık asimetrik kesimli desenli kazaklara rastlayacağız.

Boğazlı kazak

Ne kadar büyük ya da dar olursa olsun kazaklarda boğazlı kazak olması şartı da bu sezon çok aranıyor. En güzel yanı vücut hatlarına göre değişiklik gösterip gösterememesi.

Aplikeler

Birçok markada kumaş üzerine örgü ya da örgü üzerine kumaş aplikeli kazaklara da rastlamak mümkün. Özellikle tartan kumaşla düz bir rengin kullanımı kombinlere de renk katıyor. Desen olarak kumaş kullanılması ise dahice.

Haberin Devamı

Pançolar

Desenli kazak furyasında pançolar öne çıkan trendlerden. Kolların rahat, etek uçlarının püsküllü olması ise tercih nedeni. Ayrıca uzun ya da kısa kollu fark etmez bu yılın desenli kazaklarının en güzel tarafı baharlık ya da kışlık olmasının fark etmemesi. Kısa kollu bir kazağı gömlekle kombinleyip aynı sıcak ifadeyi yakalayabilirsiniz.

Sanat eserleri

Modern sanat müzesinden çıkma görünen baskılı ve desenli kazaklar bu sezon çok moda. Özellikle çiçek baskılarının yer aldığı kompozisyonlar revaçta.

Fırfırlı kollar

Elbiseler, etekler, gelinlikler derken kazaklara da fırfır modası geldi. Renk ve kesimler derken farklı kazak detayları daha çok öne çıkıyor. En önemlisi de farklı kol kesimleri… Bu detaylar sayesinde bu kazakları yılbaşı partisinde dahi kolaylıkla giyebilirsiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR