Transparan şıklık

Geçtiğimiz yaz ayakkabılarda, baharda yağmurluklarda gördüğümüz şeffaf tasarımlar şimdi de kabanlarda şeffaf tasarım modasıyla yükselişte.

Etekler

Sezon modası mini eteklerde sıklıkla vinil ve pvc kullanımına rastlıyoruz. Hazır giyim firmaları sezonun ışıltısını mini etekler üzerinde ilk olarak denemeye başladı.

Çantalar

Yaza yakışan şeffaf çantalar kışa döndü. Ünlü markaların elinde içi görünen el ya da sırt çantaları sezonda revaçta. Zara, Chanel, Charlotte Olympia gibi ünlü isimler içi dışı bir tasarımlarıyla karşınızda.

Yağmurluklar

PVC’den yapılan hemen hemen bütün renk yağmurlukları alabilirsiniz. Trendler ince ceketlerinizle kombinlemenize de olanak sunuyorlar. Bu yağmurlukları kabanınızın üstüne bile giyebilirsiniz. Topshop, Burberry, Mango, Miu Miu’da örnekleri bolca var.

Çizmeler

Genellikle dizüstü tercih ediliyorlar ve kırmızıdan siyaha her rengi makbul. Yeezy, Zara gibi markalar bunu es geçmedi.

Kabanlar

PVC fikri sizi rahatsız ediyorsa astar olarak kumaş dikilen bu modeller içinizi ısıtmaya yetecek. Calvin Klein, Burberry gibi ünlü markalar sizin için su geçirmeyen ve desenleri görülebilen tasarımlar geliştirdi.

Haberin Devamı

Pantolonlar

Kabul ediyoruz giyilmesi rahatsızlık veriyor olabilir ama deri görünümüyle şık olduğu kesin. Özellikle vinil tasarımlar Acne, Zara, Mango gibi markaların koleksiyonlarında sıklıkla görülüyor.

Elbiseler

Kokteyl davetleri için idealler. İçindeki kumaşı yansıtan ve ışıldamanızı sağlayan pvc tasarımlar Raf Simons tasarımlarını sunan Calvin Klein’ın bile gözdesi.

DİĞER YENİ YAZILAR