Social İstanbul Kemer Country

Şehrin yeni etkinlik alanlarından biri Kemer Country’ye açıldı: Social İstanbul Kemer Country. Mekan prömiyerini Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenen bir alışveriş şenliğiyle yapıyor.

İlki İstiklal Caddesi’nde bulunan Demirören İstiklal’de açılan etkinlik, sanat ve fuar alanı Social İstanbul’un ikinci mekanı Kemer Country’de açılıyor. 20-24 Eylül tarihleri arasında Harvey Nichols işbirliğiyle düzenlenecek alışveriş şenliğinde doğa ve alışveriş bir araya geliyor. Üstelik bu bir başlangıç. Social İstanbul’un her iki mekanında da etkinlikler düzenlenmeye devam edecek. Kemer Country Club Genel Müdürü Blagoy Lerga ve Harvey Nichols’ın Genel Müdürü Simge Telman bu işbirliğini anlattı.
Kemer Country’de doğa ile iç içe şahane bir mekandayız. Harvey Nichols ile iş birliği süreciniz nasıl gerçekleşti?
Simge Telman: Grup olarak çalışıyoruz ve Demirören İstiklal’de mağazamız var. Birbirini tanıyan iki grubuz. Ayrıca buradaki kişilerin yaptıkları sporları ve yaşayış biçimlerini göz önüne aldığınızda müşteri kitlemizi görüyorsunuz.
Blagoy Lerga: Güzel, şık ve doğal görünmek için bizi seçen bir kitle var. Alışveriş merkezinin içinde Harvey Nichols varken, açık bir alanda ilk kez bu tarz bir etkinlik yapılıyor. Social İstanbul projemizin Kemer’deki ilk etkinliği. Bu açıdan özel bir açılış yaparak taçlandırmak istedik. İki taraf açısından da büyük kazanç.
Projenin detayları neler?
B.L : 20-24 Eylül tarihleri arasında sürecek bir etkinlik olacak. Buradaki odak noktası alışveriş. Alışveriş odaklı bir gün planlayabileceğiniz, her şeyin bir arada olduğu bir proje gerçekleştireceğiz. Misafirlerimiz olacak burada… Harvey Nichols’da burada müşterilerini misafir edecek. İki büyük markanın özdeşleşmesi de çok önemli. Social İstanbul, Kemer Country ve Harvey Nichols bir araya geldiğinde çok güzel bir oluşum ortaya çıktı. Eğlence, yemek ve sosyalleşmenin bir arada olduğu bir etkinlik olacak. Ayrıca golf, tenis ve atlı spor dışında otelimizle de misafirlirimizi en iyi şekilde ağırlamayı umuyoruz.
Herkes farklı bir deneyim istiyor
Başka semtlerde oturan kişiler de bu atmosferi gelip soluyabilir mi?
S.T: Bütün müşterilerimize duyuracağız. Aslına bakarsanız artık günümüzde herkes farklı deneyimler yaşamak istiyor. Gerek alışveriş gerek spor yaparken… Bu farklılığı yaratmak istedik.
Hangi markalar olacak?
S.T: Harvey Nichols ve Brandroom çatısı altında yer alan, buraya gelen kişilerin görmekten zevk alacağı markaları getireceğiz. Kadın, erkek ve çocuk…
Özellikle çocuk çok önemli. Buraya geldikleri zaman giyebilecekleri tarzda kıyafetler olacağı kesin. Burada golf sporunu yapan çok kişi var. Ve bu sporu yapanların da belli bir giyim tarzı var. O tarzları da mutlaka getirmek istedik.
Daha sonrasında neler yapacaksınız?
B.L: Öncelikle hedefimiz önümüzdeki etkinliği en iyi şekilde yapabilmek. Kemer Country’nin misafirperverliğini göstermek istiyoruz. Bunun dışında konserler ve benzeri projeler olacak.
Temiz hava, bol keyif!
Social İstanbul Kemer Country’deki Harvey Nichols - Brandroom POP UP Alışveriş Şenliği beş gün boyunca sabah 11:00’den akşam 19:00’a kadar devam edecek. Etkinliğin sloganı da basit: Temiz hava, bol keyif, müzik, lezzet ve indirimli alışveriş. Hem de yüzde 70’e varan indirimler... Etkinlikte yüzde 70 indirime ek olarak ayrıca kasada da yüzde 20 indirim fırsatı olacak. Telman da Lerga da “Kapımız herkese açık” diyorlar. Kemer Country Club üyesi ya da Harvey Nichols müşterisi olmanıza gerek yok. Gelecek için ise kitap festivali, müzik festivali gibi etkinlikleri burada düzenlemek istiyoruz. Fakat başlangıç olarak bundan iyisini bulamazdık. Bizim için en büyük hediye: “Ne zaman tekrarlayacaksınız? sorusu olur.”

Haberin Devamı

Sırada festivaller ve konserler var
Social İstanbul için başka özel nasıl etkinlikler olacak?
B.L: Social İstanbul; İçinde yaşadığı kentle var olan ve kentin kültürel ve tarihsel renklerini, tüm katmanlarıyla kucaklayan; çok yönlü bir etkinlik, sanat ve fuar alanı. Bir ayağı Demirören İstiklal’de bir ayağı da Kemer Country’de olan Social istanbul mekanlarımızda başta da dediğimiz gibi sanat etkinlikleri, konserler, festivaller, lansmanlar, fuarlar, sahne sanatları gibi birçok projeye ev sahipliği yapacak.
Nasıl bir ekiple çalışacaksınız?
B.L: Burada otelimiz, yiyecek, içecek ekibimiz de var. Hayatın güzel renkleri var burada. Bir adım daha eklemiş olacağız. Biz büyük çaplı davetlere aşinayız. Bu sadece beş güne yayılan hali olacak. Sadece değişik bir renk ve güzellik katmak istiyoruz. Sabah 11.00 akşam 19.00’a kadar herkesi buraya bekliyoruz.
S.T: Bizim de mağazamızdan özel ekiplerimiz gelecek. Onlar zaten işlerini biliyor ve ürünü tanıyorlar. İki ekip birbiri ile iyi anlaşacaktır.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR