Plajın yıldızı siz olun

Kimonoları, yüksel belli bikinileri, rengarenk sahil aksesuarlarını kullanmak için hazır olun. Çünkü bu yaz plajlar gökkuşağı gibi rengarenk bikini modelleriyle şenlenecek.

Örme mayolar

Plajın yıldızı siz olun

Geçtiğimiz yıl sahilleri kavuracağının sinyallerini üst ve elbiselerde gördüğümüz örgülerle gösteren örme mayolar bu yıl görkemli bir geçiş yapacak. Tığ işi bu mayolar bohem, retro havasıyla sahillerde özenli bir trend takipçisini hemen belli edecek. Elbiseler de rahatlığıyla dikkat çekiyor.

Yüksek belli bikiniler

İddia ediyorum bu yaz en çok göreceğiniz bir sahil trendi de yüksek belli bikiniler. Hemen hemen bütün mayo üreticilerinin gözdesi olan bu 60’lardan fırlayan modeller sahillerde Hollywood şıklığı getiriyor.

Seksi ve sportif stiller

Tek parça sevgisi bitmiyor. Mayoların geri dönüşü, tasarımcı dokunuşlarıyla birlikte sahilde sportif ya da seksi olmanın yolunu da aralıyor. Özellikle sloganlı mayolar sezonun olmazsa olmazı.

Sıradışı tasarımlar

Plajın yıldızı siz olun

Bikinilere dair bildiğinizi ne varsa unutun. Üstüne bir şort ya da etek geçirdiğinizde özel bir davete bile gidebileceğiniz bikiniler bu yılın favorilerinden. Klasik çizgilerin dışına çıkan, küçük dekoltelerle ne bikini ne de hatue couture tasarım gibi duran bu yeni jenerasyon bikiniler herkesin gözdesi. Özellikle parlak mor, yeşil ve sarı renkleri sahillerde bolca görmeye hazırlanın.

Haberin Devamı

Havlular

Standart plaj havlularını bir kenara bırakın. Çünkü sahil modasına artık havlular da eklendi. Tasarım havlularla daha kişisel bir sahil deneyimi yaşayabilirsiniz ve plajda fark yaratabilirsiniz...

Vücut takıları

Bikinilerle birlikte kombinlenen vücut takıları sahil modasına lüks katmaya başladı. Özellikle vücut kolyeleri, halhallar ve şahmeranlar bikinilerin tamamlayıcı unsurları olacak.

Terlikler

Parmak arası terlikler yerini sloganlı terliklere bıraktı. Ünlü spor markaları bu konuda birbirleriyle yarışmaya başladılar bile.

DİĞER YENİ YAZILAR