Mezuniyete kızlar iddialı ve masum

Mezuniyet telaşı başladı. Yeni sezonda romantik detaylara sahip elbiselerde omuzları açık ve iki parça modeller tasarımcıların favorileri arasında...

Omuzlar fora

Sezon modası omuz dekoltesi etkisini mezuniyet kıyafetlerinde de gösteriyor. Omuzların açık olduğu silüetler Vera Wang ve Gucci markalarında örneğine onlarca kez rastladığımız gibi okuldan ayrılırken de güçlü bir etki yaratıyor. En çok satan mezuniyet kıyafetleri arasında.

Mezuniyete kızlar iddialı ve masum

İki parça olsun

Etek ve üstün ayrılabildiği opsiyonlar en çok tercih edilenlerden. Mezuniyet sonrası kullanabilme avantajıyla spor ya da şık olsun en çok dikkat çekenlerden. Uzun bir etek ve göbeği açıkta bırakan bir üst ile rahatlığın tadını çıkarabilirsiniz.

Takımları çekin

Pantolon ve ceketli takımlar, smokin havası katılmış rengarenk kumaşlardan tasarlanmış kıyafetler stillettolarla tamamlandığında seksi ve maskülen bir etki ile geceyi tamamlarken mutluluk vadediyor

"Ayaklarda altın ve gümüş renkler, kıyafetlerde ise açık tonlar çok moda."

Baskın motifler

Büyük çiçek desenli tasarımlar aynı Zuhair Murad, Alexander McQueen ve Valentino’da olduğu gibi hazır giyim firmalarından haute couture tasarımcılarına kadar herkesin favorisi. İddialı bir kolye ile tamamlanan baskılı elbiseler sizi birçok kişiden sıyrılıp gecenin gözdesi yapacaktır.

Haberin Devamı

Kısa ve asimetrik

Miniler geri döndü hem de asimetrik kesimlerle. Ön kısmı kısa, arka kısmı kuyruk gibi uzun olan asimetrik kesimli elbiseler ve etekler kurtarıcınız olacak.

Prenses ve denizkızı

Mezuniyetlerin vazgeçilmezi prenses etekli elbiseler ve denizkızı modelleri. Zamanı asla geçmeyen kabarık etekli prensesler ve özenilen denizkızları gibi eteği bulunan kalçaya oturan elbiseler bu sezon da sıkça göreceğimiz mezuniyet tercihlerinden.

Dantel zamanı

Dantel aplikeli tasarımlar mezuniyetinize romantik bir hava katacak. Abartılı mı diye düşünmeyin, elbisenizde biraz dantel varsa özenilmiş, sofistike bir kıyafete sahipsiniz demektir.

İddialı olmaktan korkmayın

Bu yıl kendisi için en doğru seçimi yapmaya çalışanlara, ayaklarda altın ve gümüş renklerinin, kıyafetlerde ise açık tonların çok moda. Mini tercih edenler için bel kısımları drapeli, etekleri volanlı modellerin kullanıldığı koleksiyonlarda, uzun ve bedeni saran, ince askılı ve derin dekolteli modeller ya da göğüs altında eklenen kalın fiyonklarla romantik bir tarza sahip elbiseler çok moda.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR