Saçlarda moda Pastel

Sokaklarda rengarenk saçlar görmeye başladığımız bu günlerde moda pastel tonları saçınıza uygulamak. Sonuç ise masallardan çıkma saç renkleri. Metalik ve rengarenk saçlarla baş döndürmeye hazır olun...

Saçlarda moda Pastel

Lavanta

Mor desen değil, lila hiç değil. Lavanta tonları 2017’nin en gözde tonlarından bir tanesi. Özellikle koyu renkli tenlerde ve koyu saç dibi olacak kişiler için ideal. Kısa saçlıysanız lavanta tonlarının yüzünüze katacağı yumuşaklık da avantajınız olacaktır.

Pamuk şeker

Pembe ama sıradan bir pembe değil, tam anlamıyla pamuk şeker pembesi. Kabarık saçlı kişilerin favorisi olmaya aday olan bu saç stili dağınık, kıvırcık saçlarda başarılı sonuç veriyor. Yeşil ya da mavinin uçuk tonları da pamuk şeker furyasına dahil. Bu renk için saçlarınızı platin sarıya kadar açmanız gerek.

Leylak

Lavanta gözünüze koyu geldiyse biraz daha soldurun. Leylak rengi tonuyla, sezon modası çiçekli elbiseler ve aksesuarınızla harika bir uyum yakalayabilirsiniz. Bu renk için saçınızı platin sarıya kadar açmanız gerek.

Haberin Devamı

Makaron trendi

Pastel tonlar birbirleriyle büyük uyum sağlıyor ve saç rengini açıp renkli bir ton seçildiğinde genellikle bir sonraki adım en az iki renkle saçlarınızı boyamak oluyor. Gökkuşağı renkleri ise favori. Saçlara ayrı bir derinlik katıyor ve özellikle örgü modellerinde harika sonuç veriyor.

Multitonlarda metallic renkler

Pinterest platformunun favori saç rengi multiton prismetallic denen bu saç rengi. Pamuk şekerleri, grileri, mavileri bir saçta toplayın ve saçlarınızı renklendirin. Özellikle uzun saçlarda daha iyi sonuç veren bu tonaj tekniği diplerle uçların farklı tonlarda olmasını içeriyor.

Platinyum pembe

Şeker pembesinden farkı daha canlı bir görünüme sahip olması. Daha sıradışı bir ton olan platinyum pembe Bella Hadid gibi ünlü isimlerin de favorisi oldu.

Metalik gri

2 sezondur favori rengi biraz da Dolce&Gabbana defilesi destekledi. Siyah çok koyu, sarı çok açık diyenlerin kurtarıcısı olan metallik gri kendi otantikliğiyle her tür moda akımını benimseyen kadının da gözdesi oldu.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR