Bahar için 5 trend

80’ler, çiçek baskılar, gömlekler, hatta vatkalar… 2017 İlkbahar-yazı öncesinde bu trendleri bilmenizde büyük yarar var.

Gömleğin keşfi

Her sezon modacılar bir ürünü yeniden keşfetmeye, ona yeni formlar vermeye bayılıyor. Asimetrik kesimli ve çizgili gömlekler bu baharın favorilerinden. Red Valentino, Rosie Assouline gibi markalar gömleği çizgili tercih ederken, Pyer Moss, Rag&Bone bankacı çizgilerini sevdi. Gömlek bunla da kalmayarak elbiselerde de kendini gösteriyor.

Bahar için 5 trend

Çiçek baskılar

Bahar denince artık çiçek açan artık vitrinler de aklınıza gelecek. Kumaşlar, canlı renkler, Rokoko modeli çiçekli ve fırfırlı tasarımlar 70’lerle birleşiyor. Chloe, Balenciaga, Dries Van Noten ve Erdem modanın geleceğini önceden ön gören markalardan oldular.

Puantiyeler

Puantiyeler bu yıl feminenliği ön plana çıkarıyor. Calvin Klein, Monse ve Michael Kors elbiseler, Armani pantolonlar naif bir görüntü vadediyor.

Zodyak etkisi

Burçlara göre renk ve ürün seçimleri bu sezon etkili olacak koçlar için kırmızı, boğalar için haki, ikizler için parlak renkler, yengeçler fırlırlar ve pastel renkler, aslanlar metalik renkler, başaklar 70’lerin bohem tasarımları, teraziler gömleklerle uzun etekler, akrepler seksi topuklular, yaylar rahat tasarımlar, oğlaklar maskülen stiller, kovalar ilginç siluetler, balıklar ise sezon modası pembeyi tercih edecekler.

Haberin Devamı

Bahar için 5 trend

Pembenin her tonu

Metalik ve parlak ne varsa baharda da moda.

Metalik parçaları soft parçalarla kombinleyerek dikkat çekebilirsiniz.

İlkbahar-yaz rengi pembe ve tonları. Hemen her markanın kreasyonlarında bulundurduğu pembeler ister baştan ayağa isterseniz de çiçek desenleri ya da kotlarla kombinleniyor.

DİĞER YENİ YAZILAR