Kayak tatiline hazır mısınız?

Sömestr tatili için kayak planınız varsa hazırlıkları tamamlayın. Soğuk hava şartlarında tatilinizden keyifli ayrılmak için bu önerilere kulak verin ve alışveriş yaparken alacağınız her ürünün başına kar kelimesini ekleyin.

Kışın en güzel yanı yapabilene kayak ve board... Uludağ, Kartepe, Kartalkaya, sezonu çoktan açtı bile. Eğer sizin de planlarınız arasında kayak tatili varsa valizinizi son moda kayak kıyafetleriyle hazırlamanıza yardımcı olalım.

Klasik: Siyah beyaz

Kayak tatiline hazır mısınız

Siyah ile beyazın uyumu bu sene pistlerde de kendini gösteriyor. Özellikle pelüş kürk detaylı kar kabanları siyah ve beyaz desensiz olduğu gibi desenli olarak da bolca mevcut. North Face, Burton, Bogner, Sorel ve Moncler gibi markalar iki renkte de sayısız seçenek sunuyor.

Parlak ve klasik baskılar

Neon rengin yükselişine bu sezon güle güle derken klasik renkler ve baskılar yine gözde. İyi dikimli bir ceket ve pantolonla bütün sezon karda lüks keyfini yaşayabilirsiniz. Hem de kış renklerinin sıcaklığı gittiğiniz yere sizinle gelecektir. Columbia ve North Face’in yanı sıra Rosignol da bolca renkli ve desenli ürüne imza attı.

Lüks görünüm

Sahte kürkler ve tulum formunda kayak kıyafetleri yine gözde. DC, Spyder ve Burton’da aradığınız uzun mont ve desenli pantolonları bulabilirsiniz. Chanel, Moncler’de yüksek bütçeli ve lüks görünüme sahip alt üst takımlar da görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Sahte deri

Kayak tatiline hazır mısınız

Kayak kıyafetlerinin içine yelek tercih edenlerin, pantolonda yumuşak bir dokunuş isteyenlerin favorisi. Genellikle bu türler içinde sahte kürk de barındırdığından içinizi ısıtacaktır. Volkom sahte deri pantolonlarını satışa sundu bile.

Eskiye dönüş

Modacıların kış için podyumda sıkça kullandığı salopet ve tulumlar kayak için en eski modaya ve tulumlara da sıçrıyor. Burton’da bu tulumları bulabilirsiniz.

Kayak Trendleri

Kayak tatiline hazır mısınız

-Surf tahtası görünümlü snowboardlar yeni trend.

-İnce görünümlü kayak takımları eski kalın tabanlı kayak takımlarına alternatif olarak sıkça rastlayacağınız türden.

-10 yıl önce moda olan kayak takımlarını her yerde görmeniz olası çünkü vintage modası da kayak dünyasını etkisi altına aldı.

-Tasarımcılar kayak botlarıyla yürümek istemeyenler için günlük hayatta da giyilebilecek ürünler peşinde. Salomon ve Atomic bu harekete ayak uydurdular bile.

Haberin Devamı

Bunlara dikkat

Kayak tatiline hazır mısınız

-Kayak kıyafetleri seçerken önemli olan kış şartlarında sizi sıcak tutması. Moda olduğu için sıradan bir dükkandan aldığınız ürünler hava şartlarına uyum sağlamaz.

-Kayak ve snowboard yapıyorsanız kask, kırılmaz camlı gözlük, kar botu şart.

-Kayak takımlarınız olması her zaman bir artıdır. Taşıma güçlüğü olsa da kayak modasının tamamlayıcıları karakterinizi yansıtan kayak ve snowboard takımlarıdır. Bu takımların da sağlıklı olduğundan tatile çıkmadan emin olmalısınız.

-Eldiven ve bere şıklığınızı tamamlayacak olan unsurlardır. Seçerken sezon modasını yakalamak isterseniz ceket ile birlikte bu aksesuarları edinmenizi öneririm.

-Kayak stili konusunda en çok çeşitlilik gösteren unsur şüphesiz ceketlerdir. Bu kayak montlarını birden fazla edinip tek bir pantolonla da bir haftalık bir tatili şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR