Yeni yıl gecesinin en şıkı siz olun

2017 için yılbaşı gecesi kombinleri yapılırken parlak elbiseler en göz alıcı parçalardır ve kombinlerin temel taşıdır. Eğer daha abartısız bir kombin istiyorsanız düz kırmızı ve siyah elbiseyi seçmelisiniz.

Metalik renkler, bordolar, lacivertler, şık şıkıdım püsküller, tüyler ve daha fazlası. 2017’ye şık bir giriş yapmak için yeni yıl trendlerine hakim olmanızda fayda var.

Yeni yıl gecesinin en şıkı siz olun

Kadifeler ve metalik renkler mucize yaratıyor

Yeni yıl gecesinin en şıkı siz olun

Güzel bir otelde konsere ya da baloya gidiyorsanız, smokin ve gece elbisesi seçebilir, ya da kuyruklu elbiselerle midi elbiseleri tercih edebilirsiniz. Özellikle kadife, bordo veya metalik renklerde elbiseler, bilek hizasına kadar gelen tüllü etekli iki parça kıyafetler topuklu ayakkabıyla buluşunca mucizeler yaratıyor. Üzerine ne giyeceğim diye de düşünmeyin. İnciler, chokerlar ile süslediğiniz elbisenin üstüne kadife spor bir mont ya da pelüş kürk tercih edebilirsiniz. Böylece stilinizle farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Tek omuz tulumlar formal geceler için rahat seçim olacaktır.

Seksilik ve şıklık bir arada

Kokteyl elbiseler kesinlikle yarı formal giyim koduna uygun gecenin favorisi. Altın rengi ise gümüşe göre bir adım önde. Kadife elbiseler yarı ciddi ortamların yine vazgeçilmezi. Sezon modası işlemeler, tüllü metalik detaylar yine zirvede. Sezon modası tulumlar ise ölçülü dekolteleriyle yine işinizi görecek. Yarı formal giyinmenin en güzel yönü ise oldukça maskülen bir ceket pantolon takımın içine bralet olarak geçen iç çamaşırının lüks versiyonlarını kullanabilmeniz. Sezon modasının bir parçası olan braletleri giyerken şıklığı ve seksiliği bir arada yaşayabilirsiniz. Tabi salaş bir boyfriend pantalonla birlikte bu bralet ve korse benzeri üstleri yine topuklu ayakkabıyla kombinleyebilirsiniz. Renkli kadife, süet botlarınızla oldukça feminen elbiseleri de birlikte kullanmanız farklı bir hava katacaktır. Sokakta ya da gece kulübünde yeni yıla girecekseniz 70’lerin glam rock esintileri günü kurtarmanıza yardımcı olacaktır.

Haberin Devamı

Ayakkabı seçiminin topuklu olması şart. Parlak ya da düz topuklu olabilir tercih sizin.

Yeni yıl gecesinin en şıkı siz olun

Evdeyseniz açık renk giyinin

Evde ya da bir ev partisinde yeni yılı karşılayacaksanız açık renkler tercih edin. Fildişi rengi ipek bir pijama üzerine yumuşak bir kazak tercih edebileceğiniz gibi, kot pantolon, kazak ve Oxford ayakkabılı bir kombin de tercih edebilirsiniz. Pembeler, krem rengi, kahverengiler en yakın dostunuz olacak. Tabi yeni yıl temasını yaşatmak isterseniz desenli kırmızı kazaklarla evde yeni yılı karşılayabilirsiniz. Tombala oynayan tarafta değilseniz şıklığınızla göz doldurmak isteyeceksinizdir. Fırfırlar, pul işlemeli etekler, göbeği açık bırakan crop top üstler salaş bir ev partisi için ideal. Hareket kabiliyeti sağlayan pantolonlarla ipek üstleri de birlikte kullanabilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR