Almanız gereken 13 parça

2017 Sonbahar kış modasının trendlerini paylaşmıştık. Sıra indirimli mağazalardan ihtiyacınız olan parçaları almaya geldi. Sezonun olmazsa olmazlarını dolabınıza eklemeye hazır olun.

Almanız gereken 13 parça

Sofistike uzun kaban

Sadece stil olarak güzel durması değil sizi soğuk kış günlerinde de sıcak tutma özelliğiyle diz altında duran uzun kabanlar sevdiğiniz kot pantolonunuz ya da elbisenizin üstünde muhteşem duracaktır.

Rahat bir kazak

Balıkçı yaka ya da oversize fark etmez olabildiğine rahat bir kazak edinmenin tam zamanı. İster kolları kısa olsun isterse göbeği açık, kazağın yumuşaklığı daha büyük önem taşıyor.

Çiçekli uzun elbise

Sezon modası işlemelerin yer alabileceği gibi çiçek desenli bir elbise de bu sezon hayat kurtarıcınız olabilir. Hem hanım hanımcık, hem iş hayatında hem de gece rahatlıkla kombinlenebilir.

Deri pantolon

İyi kesimli bir deri pantolon kesinlikle dolabınıza giriş yapmalı. Düzgün dikişli pantalonlar hem sizi zayıf gösterecek hem de sıcak tutacaktır.

Almanız gereken 13 parça

"Eskitilmiş ve yırtık jeanler yerini ‘yamalı jean’lere bıraktı. Patchwork sezona damga vurdu..."

Haberin Devamı

İnce triko altına gömlek giymek, bu kış yine sık kullanılıyor. Hem sıcak tutuyor hem de şık görünüyor!

Şapkalar

Farketmemenize imkân yok. Dramatik etki yaratan bu şapkalar Rihanna’dan Angelina Jolie’ye, Jessica Alba’dan daha birçok isme kadar baş tacı oldular. Tüm hazır giyim mağazalarında atkıların yanında haklı yerlerini alan şapkaların her türü ise moda.

Pofuduk kabanlar

Geçen sene trendi ucundan gösteren pofuduk, oversize duran ama sıcacık kabanlar bu sene gözbebeği. Stella McCartney, Blaenciaga ve Acne Studios’ta şimdiden birkaç modeli bulabilirsiniz. Mango, Zara gibi hesaplı markalar da pofuduk kabanlarını koleksiyonlarına soktular.

Kadife elbise

Almanya’da bir garip bakılıyor bu döneme. Sağınız solunuz hep kadife ve bundan nasibinizi almanızın zamanı geldi de geçiyor bile. Envelop bir bordo kadife elbise ya da boğazlı bir lacivert kadife elbiseyi edinmeniz bu dönemde akılcı olacaktır.

Diz üstü çizmeler

Mini elbise ve tulumlar moda olunca diz üstü çizmelere gün doğdu. Boyunuz biraz da uzunsa sizden iyi diz üstü çizme taşıyacak kimseyi tanımıyoruz.

Haberin Devamı

Bağcıklı botlar

90’ları geri getiren bağcıklı ve bilek hizasında biten topuklu botlar bu yıl çok moda, deri, süet ya da kadife demeden her rengini almak isteyeceksiniz.

Vinyil mini etek

Deri aksesuarlar konusunda meraklıysanız sizleri düşünen moda sektörü Vinyil’i de lateks ve ruganı da kullanımınıza açtı. Isabel Marant ve Louis Vuitton’un vinyil pantolon önermesinin aksine moda bloggerları giymesi cesaret gerektiren vinyil etekleri tercih ediyor.

Payetli üst

İster triko ister penye olsun pul, payek, işlemeler sezonda parti habercisi olmaktan çıkıp gündüze yakışır oldular. Gucci, Rochas,Nina Richi ve Dolce&Gabbana markalarının favorisi tunikten elbiseye pullu ve işlemeler tasarımlar olurken payetli üstler gündelik hayatta en büyük kurtarıcınız haline gelecek.

Patchwork pantalonlar

70’lerin bu çılgın modası ortadan kalkacak diye heveslendiyseniz artık çok geç. Çünkü yamalı pantalonlar bu sene skinny pantalonların yerine geçmeye hazırlanıyorlar ve birtane edinmenizin tam zamanı. Current/Elliott koleksiyonunda birden fazla yamalı pantalona yer verdi.

Haberin Devamı

El çantası

Minimize olan çantaların yanı sıra kolda ve elde taşıyabileceğiniz çantalar kombinlere şık bir etki verdiğinden bu yıl da dolaba girmesi gerekenler arasında yerini aldı.

DİĞER YENİ YAZILAR