Kaşe kabanlarla hem ısının hem tarz olun

Tüm vitrinler bilekten, diz üstüne hatta daha kısa boylarına kadar kaşe kabanlarla döşenmiş durumda. Kaşe kaban konusunda binlerce seçenek bulunsa da sokakta en çok karşılaşacağınız model, deve tüyü belden kuşaklı kabanlar olacak.

İlkbahar neşesi

Kaşe kabanlarla hem ısının hem tarz olun

2016-2017 Sonbahar kış modasında trençkotlardan kaşe kabanlara kadar her türlü renk sokaklara taşıyor. J. Crew, Boss, Michael Kors gibi markalar kendilerini sakız renklerine emanet etti. Vişne tonları, pembe, turuncu, bebek mavisi renkleri ise özellikle uzun kabanlarda favori.

Minimal görüntü

Maksi kabanlarda tek renk, minimal detaylar ön planda. Risk almayı sevmeyenler için kahve, bej, lacivert renkleri ön plana çıkıyor. Renkli dikişler, çiçek detayları ya da varla yok arası duran püsküller Delpozo, Prabal Gurung ve Victoria Beckham’da kendilerine yer buldu.

Ekleme aksesuarlar

Kaşe kabanlarda bir diğer sezon trendi ise yapay kürk ya da düğme eklentili modeller. Sıradanlıktan uzak ve iddialı bu modeler Prabal Gurung, Derek Lam ve Altuzarra gibi markaların tasarımları arasında.

Mini severlere

Kaşe kabanların boyu da bu sezon önem taşıyor. Özellikle sonbaharın son günlerinde elbise ve mom jeanlerle kullanılabilen kısa kaşe kabanlar dolaplara giriyor.

Tommy Hilfiger, Frame Denim ve Tibi koleksiyonlarında mini kaşe kabanlara da yer verdi.

Haberin Devamı

Boydan büyük seçimler

Kaşe kabanlarla hem ısının hem tarz olun

Koyu renk odaklı çalışılan oversize kabanlar erkek arkadaşınızdan kabanını ödünç aldığınız hissini yaratsa da Public School, Marc Jacobs ve Victoria Beckham vitrinlerine hemen kondu bile.

Desen sevdası

Kışa geçişte renk katan moda akımı ise parlak kaşe renklere kombin çalışmaları. Miu Miu, Delpozo gibi markalar asla giymem dediğiniz renk kombinasyonlarına bile dolapta yer açmanıza neden olacak.

Pelerin dönemi

Ekoseler düz renklerle kombinlendiğinde stile ayrı bir şıklık katıyor. Alice'You Pink, Zara, Saint Laurent gibi markaların kaşe pelerinleri özellikle elbiselerinizle büyük uyum içerisinde olacak.

Bornoz stili

İster maksi ister mini boy kaşe palto olsun belde kemer olmazsa olmuyor. Mango, Jil Sander, H&M, Diane von Furstenberg, Chloe gibi markaların bornozu andıran belden kuşaklı modelleri ilgiyi üstüne çekiyor.

Rengin önemi

Kaşe kabanlarla hem ısının hem tarz olun

Şüphesiz kaşe kaban seçimlerinde sezon trendi deve tüyü rengi uzun kabanlar. Kaşe kaban konusunda binlerce seçenek bulunsa da sokakta en çok karşılaşacağınız renkler deve tüyü kabanlar olacaktır. Michael Kors, Max Mara, Topshop’ta birçok seçenek var.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR