Pilili etek farklı stilleri buluşturuyor

Hem şık hem trend pileli etekler bu sezona hızlı bir geri dönüş yaptı. Şıklığın tamamlayıcısı pilili etekler hem günlük stilin hem de özel kombinlerin bir numaralı tamamlayıcısı olacak.

Pilili etek farklı stilleri buluşturuyor

Sonbahar-kış etek modası bünyesinde bu sezon her tarza ve zevke hitap eden etek modellerini bir arada bulabilirsiniz. Kalem etekten pilili eteğe, çan eteklerden kloş eteklere kadar aradığınız her model tasarımları vitrinlerde görebilirsiniz. Ancak şu sıralar dünya genelinde trend olan etek modeli olarak pilili etekler ön plana çıkıyor. Pilili etekler her parça kıyafetlerle kombin edilebilir. Örneğin kısa veya uzun bir pilili eteği klasik bir gömlekle kombinleyerek altına uzun bir çizme giyebilirsiniz. Altına ayakkabı olarak klasik-spor modellerden birini de tercih edebilirsiniz. Etek modası renkleri arasında kahverengi, gri, siyah, lacivert ve koyu mavi renkleri sıklıkla göreceğiz.

Bu parçanın en büyük avatnajı farklı ve rahat birçok stili başarılı bir şekilde bir araya getirebilmesi. Rahat olmasının yanı sıra dikkat çekici tarzı ile günlük ve özel günlerin vazgeçilmez parçaları haline gelen pilili etek modelleri sıcak havalar kadar soğuk havalarda da tercih etmeniz gereken parçalardan. Bu sezona damga vuran birbirinden farklı modellere dolabınızda olması gereken bir parça.

Haberin Devamı

"Pilili etekleri gömlekle kombinleyin. Hatta kollarını kıvırarak salaş bir hava verin."

Victoria Beckham

Victoria Beckham, kreasyonunda da kullandığı üç renkli pileli eteği tercih ediyor. Etek topuklu ayakkabıyla ciddi bir hava kazanıyor.

Karlie Kloss

Dünyaca ünlü top model Gucc etiğiyle bisiklet sürerken görüntülenmişti. Kloss, marka eteğini spor ayakkabıyla tamamlamış..

Olivia Palermo

Stil ikonu ünlü isim gümüş renkli detayları olan bordo eteğiyle sıradışı bir çıkış yapmıştı. Etekte asimetrik detayların sezonda ön planda olduğunu da söylemeden geçmek olmaz.

Haley Bennett

Haley Bennett’in Dior Couture maxi eteği kombini daha şık bir noktaya taşımış.

Sara Sampaio

Siyah botlarının yanında parlak pileli eteğini kombinleyen Victoria’s Secret’ın modeli kombinini motorcu montuyla tamamlamıştı.

Haberin Devamı

Beyonce

Beyonce renkli sokak stilini gümüş pembe çizgili pileli eteğiyle perçinlemiş, kırmızı kadife sandaletlerinin üstüne Gucci eteğini şapkayla tamamlamış.

Pilili etek farklı stilleri buluşturuyor

Nasıl kombinlenir?

Pilili etekleri gömlekle kombinleyin. Hatta kollarını kıvırarak salaş bir hava verin. Kolsuz bebe yaka bluzları veya salaş kazakları ya da crop bluzları tercih edin. Belinizi ince göstermek istiyorsanız kemer kullanın. Ayakkabı tercihizde ise topuklu ayakkabı, babet ve stilettodan şaşmayın. Beli lastikli yüksek bel pilili etekler hem spor hem de şık. İster bir büstiyerle, atletlerle istersen bluzlar ile kombinleyerek farklı stiller yaratabilirsiniz. Hem pileli hem jakar kumaşlı pileli etekler gece ve gündüz kombinlerinin bir parçası olacak.

DİĞER YENİ YAZILAR