Gazete Vatan Logo
Magazin Ayrılmak istemedik!

Ayrılmak istemedik!

Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şıkel ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı: “Çağla ile ayrılmak istemedik. Ancak hayat bizi oraya götürdü”

Ayrılmak  istemedik!

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, dört yıllık ilişkinin ardından 2008 yılında evlenip 2015 yılında boşandığı, iki çocuğunun annesi manken Çağla Şıkel ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı. ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk olan Altuğ, “Çağla ile ayrılmak istemedik. Ancak hayat bizi oraya götürdü. Boşanmaya birlikte karar verdik. Hiç kavga etmedik. Tartışmalarımız elbette oldu. Bir takım şeyler ayrılmaya başladı zamanla... 10 sene az bir zaman değil” dedi. “Evlendikten sonra hiçbir şey yapmadım. Sektörden kendimi geri çektim. İkimiz de çocuk istiyorduk. Hemen çocuk yaptık. Çağla hayal ettiğimin ötesinde bir anne oldu” diyen şarkıcı, “Instagram’dan hala mesaj atanlar var. Bizi Çağla ile birleştirme konusunda, vazgeçsinler...” diyerek sevenlerine mesaj yolladı.

Aynı sokakta oturuyoruz

“Çağla ile bir sokağın iki ucunda oturuyoruz. Ben çocukları bırakamazdım. Geçen gün bir olay oldu, Çağla’nın haberi yoktu sonradan söyledim. Birisi kapıyı zorlamış hemen üst katta da bizim evin görevlisi kalıyor o camdan görmüş hırsızları ‘Ne yapıyorsunuz’ deyince kaçmışlar. Beni aradılar 2.5 dakikada oraya gittim, Çağla o anda uyuyormuş.”

Haberin Devamı