Gazete Vatan Logo
Magazin Ayrılık yok, bebek var

Ayrılık yok, bebek var

Ayrılık yok, bebek var

Yılmaz Erdoğan’ın merakla beklenen yeni filmi ‘Ekşi Elmalar’ın galası önceki akşam Maslak Uniq Arena’da gerçekleşti. Film oyuncularının tam kadro katıldığı geceye ünlü isimler akın etti.

Erdoğan çifti, gösterimin ardından Bebek’teki Kulis’te düzenlenen after partiye el ele geldi.

İki yıldır ayrılacakları iddia edilen Yılmaz Erdoğan-Belçim Bilgin çiftinin konuşulanların aksine ikinci bebek planı yaptığı, bebeğin adını bile belirledikleri ortaya çıktı.

RODİN KARDEŞ İSTİYOR!

Belçim Bilgin, galaya oğlu Rodin’le katıldı. Londra’ya taşınmadığını belirten oyuncu “İşlerim ve Rodin’in eğitimi için sık sık gidiyorum” dedi.

Rodin’in “Kardeş istiyor musun” sorusuna verdiği “Erkek kardeş istiyorum. Adı Kerim olacak” cevabı üzerine Bilgin, “Bunu Rodin’le konuşuyoruz fakat burada söylemesi beni şaşırttı. Hayırlısı olsun” dedi.

Sezonun en iddialı projelerinden BKM yapımı ‘Ekşi Elmalar’, önceki akşam görücüye çıktı.

Filmin yönetmeni senaristi ve başrol oyuncusu Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra oyuncular Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükran Ovalı, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Devrim Yakut, Ersin Korkut, Kıvanç Baran Aslan, Cezmi Baskın ve Caner Cindoruk’un yer aldığı gala gecesinde Hakkâri’den özel olarak getirtilen bir ton elma hem dekor olarak kullanıldı, hem de misafirlere ikram edildi.

Haberin Devamı

‘TEYZELERİM STİL DANIŞMANIYDI’

Gösterim öncesi duygularını paylaşan Erdoğan, “Vizontele ekolünün devamı olan fakat bambaşka bir film. Teyzelerim de filmin bir kısmında rol aldılar. Hatta stil danışmanlığını onlar yaptılar. Umarım filmi herkes beğenir” Galaya Erdoğan’ın filme ilham veren teyzeleri Mukadder Atay ve Muazzez Gezer de katıldı.