Gazete Vatan Logo
Magazin Ayrıldılar!

Ayrıldılar!

7 yıldır birlikte olan ve 2 çocuğu bulunan dünyaca ünlü şarkıcı Shakira ile Barcelona’da forma giyen futbolcu Gerard Piqué ilişkilerini noktaladı

Ayrıldılar!

Shakira (40) ile Gerard Piqué’nin (30) son günlerde haklarında çıkan ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Milan (4) ve Sasha (2) adında iki çocuğu bulunan çift, 7 yıllık ilişkilerini kesin bir şekilde noktaladı. Shakira, çocuklarıyla birlikte Barcelona’daki evi terk etti. Ayrılık iddiaları karşısında sessizliğini koruyan ikili, henüz bir açıklamada bulunmadı. Öte yandan Shakira ile Piqué’nin sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları silmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

4 günlük hevesti

Futbolcu, Shakira ile tanışmalarını şu sözlerle anlatmıştı: “Güney Afrika’daki Dünya Kupası öncesinde Madrid’de tanıştık. ‘Waka Waka’ adlı şarkısının klibinde çıkmıştım. Madrid’de gördüğümde telefonunu istedim. Bir gün, ‘Güney Afrika’da hava nasıl?’ diye bir mesaj attım. O da bana uzun bir cevap verdi. Bu normal değildi. İletişime o şekilde başladık. Görüşmeye başladığımızda sadece dört günlük bir hevesti. Daha sonra devamını getirdik. İyi de yapmışız.”

Haberin Devamı