Gazete Vatan Logo

Ayrılan üyeye Paris tatili!

Siberalem.com, siteden ayrılan üyelerini Paris’e yolluyor!

Türkiye’nin ilk arkadaşlık istesi olan siberalem.com’un kurulduğu 2000 yılından bugüne 350 bin üyesi “sağolun, sayenizde aradığım aşkı buldum, o yüzden üyeliğimi sonlandırıyorum” diyerek siteden ayrıldı.

İçlerinden hala siberalem.com’la haberleşen, düğününe davet eden, çocuklarının resmini yollayanlar bile var, ama büyük çoğunluğun hikayesini bilen yok.

İlk siberalem.com üyelerinin aradığı aşkı internette bulmasının üzerinden 10 yıldan fazla geçtiği düşünülürse, onların anlatacakları Türkiye’de internet üzerinde başlayan aşkların tarihini oluşturuyor. Kim bilir ne hikayeler var, kimsenin bilmediği... Bu hikayeleri öğrenebilmek için siberalem.com, facebook’ta bir yarışma başlattı:

Çift olarak çekilmiş fotoğrafını ve Siberalem'deki tanışma hikayesini gönderenler arasından en çok beğenilen hikayeyi anlatan çifti, aşkın şehri Paris’e yolluyor.

Yarışmaya katılmak isteyenler, hikayelerini 15 Mayıs 2012 saat 18:00’e kadar siberalem facebook sayfasına yükleyebilecekler.

Hikayeler, Siberalem.com Facebook Sayfası'ndaki uygulamada aldıkları beğeni sayısına göre değerlendirilecek. En çok oyu (Like/Beğen) toplayan çift, siberalem.com’dan bir Paris gezisi kazanacak. Kazanan çift, 15 Haziran – 15 Ağustos arasında istedikleri tarihte siberalem.com’un misafiri olarak Paris’e giderek 4 gün boyunca aşkın şehrinde mutluluğunu pekiştirecek.

Yarışmaya katılmak için yapılması gereken çok kolay:
Çift olarak çekilmiş bir fotoğrafınızı ve Siberalem'deki tanışma hikayenizi Siberalem.com Facebook sayfasında “Aşk Hikayemiz” bölümünden yüklemek yeterli.

Facebook takipçilerinin en çok beğendiği aşk hikayesinin sahibi 18 Mayıs 2012 tarihinde Siberalem.com Facebook Sayfası'nda açıklanacak. 15 Mayıs 2012 tarihine kadar sürecek “Aşk Hikayemiz” yarışmasına katılarak soluğu Paris’te almak isteyenler için ayrıntılar Siberalem.com Facebook Sayfası'nda!

Haberin Devamı