Gazete Vatan Logo

Aydın'daki vatandaşları seri katil korkusu sardı

Aydın'daki vatandaşları seri katil korkusu sardı

Ankara'daki bir cinayet olayından aranırken İstanbul'da bir kadın öğretmeni öldürüp bavula koyarak attıktan sonra kayıplara karışan ve en son İzmir’de izine rastlanan 3 cinayet olayının zanlısı Atalay Filiz için Aydın’da güvenlik güçlerine adeta ihbar yağıyor. Üç gündür polis ekiplerinin, 155 polis imdat hattına yapılan ihbarlar asılsız çıkarken polis tüm ihbarları değerlendiriyor. Vatandaşlar ihbarlarını genellikle ‘Seri katile benziyor’ diye yapıyor.

Gün boyu 155’i arayan çok sayıda vatandaş, Ankara ve İstanbul’da 3 cinayet işleyen seri katil Atalay Filiz’i gördüğü yönünde ihbarda bulunuyor. Önceki gün en yoğun ihbar Yedieylül ve Kurtuluş Mahallelerinden gelirken, bugün de şehir merkezinde seri katilin görüldüğü yolunda çok sayıda ihbar geldiği öğrenildi. Gelen ihbarlarda belirtilen bölgelere polis ekipleri sevk edilirken bir çok polisin telefonunda resmi kayıtlı olan seri katile rastlanamıyor.

APERATİFÇİYE EKİPLER SEVK EDİLDİ

Bugün öğlen saatlerinde seri katil Atalay Filiz’in Sevgiyolu üzerindeki bir aperatifçide karnını doyurduğu yolunda ihbar alan polis, bölgede nokta görevi yapan polis ekipleri ile çevreden çok sayıda sivil ekibi de sevgi yolu ve çevresinde araştırma yaptırdı. İhbar yine asılsız çıkarken benzer ihbarların İzmir, Manisa ve çevre illerde de yoğun olarak yapıldığını belirten güvenlik güçleri en küçük bir ihbarın dahi değerlendirildiğini belirttiler.

Haberin Devamı