Gazete Vatan Logo

Ayda 22 liraya Pati Sigortası

Aksigorta yeni ürünü Pati Sigortası ile evde beslenen kedi ve köpekleri güvence altına alıyor. Pati Sigortası, aşıları tamamlanmış olan 6 aydan büyük 10 yaşından küçük kedi ve köpekler için ayda 22 TL’ye yapılabiliyor

Ayda 22 liraya Pati Sigortası

Aksigorta yeni ürünü Pati Sigortası ile evde beslenen kedi ve köpekleri güvence altına alırken, sokak hayvanlarını da koruyacak bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Aksigorta’nın Haçiko ile yaptığı işbirliği sayesinde her Pati Sigortası poliçesi gelirinin yüzde 10’u sokak hayvanlarının beslenmesi ve bakımı için Haçiko’ya bağışlanacak. Pati Sigortası ile can dostlarını güvence altına alan sigortalılar, sokak hayvanlarının korunmasına katkı sağlamış olacaklar. Ev hayvanlarının acil durumlardaki tedavi ihtiyaçları göz önünde bulundurularak kapsamlı teminatlarla zenginleştirilen Pati Sigortası, aşıları tamamlanmış olan 6 aydan büyük 10 yaşından küçük olan tüm ırk ve cinsiyetteki kedi ve köpekler için yapılabiliyor.

Acil durum teminatı

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu ile yasal kimliklendirme ekipmanı olarak belirlenen mikroçipi de hediye eden Pati Sigortası, mikroçipin anlaşmalı veteriner kliniklerinde ücretsiz olarak uygulanmasının ardından geçerli oluyor. Pati Sigortası, ayda 22 TL, toplamda yıllık 198 TL primle Aksigorta’nın geniş acente ve Akbank kanalı aracılıyla hayvanseverlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

Yüksekten düşme sonucu oluşan kırık ve yaralanmalar, herhangi bir kaza veya enfeksiyon sebebiyle oluşabilecek göz tedavileri, trafik kazası sonucu oluşan tüm sağlık problemleri, yanma, elektrik çarpması, yabancı cisim yutma ve batması ve zehirlenmeler Pati Sigortası’nın güvencesi altında bulunuyor. Böcek sokması, sıcak havalarda ısı çarpması, soğuk havalarda donma gibi risklere karşı da can dostları güvence altına alan Aksigorta’nın Pati Sigortası, boğulma tehlikesi ile karşılaşılması ve başka bir kedi veya köpek ile kavga sonucunda oluşacak tedaviler için de teminat sunuyor. 5 bin TL’ye kadar acil durum teminatı sunan Pati Sigortası, üçüncü şahıslara verilen zararları da 3 bin TL’ye kadar karşılıyor.