Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Ayça Şen halkın alışveriş yöntemlerini değiştiriyor

16 Eylül’de Cevahir Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yapanları, büyük bir sürpriz bekliyordu: Ayça Şen ve bandosu!

Alışverişini ATM’den para çekmek yerine Visa Electron kartıyla yapanların karşısına aniden Ayça Şen ve bandosu çıktı.

Visa Electron kartının faydalarını tüm tüketicilerle paylaşmak için düzenlenen bu etkinlik bir anda coşkulu bir kutlamaya dönüştü.

Alışverişlerinde nakit yerine Visa Electron kartlarıyla ödeme yapmayı tercih eden bilinçli tüketicilerin yanı sıra bu zamana kadar kartlarının bu özelliğini bilmeyen tüketiciler de Visa Electron’u yakından tanıma fırsatı buldular. Alışveriş merkezini büyük bir karnavala çeviren ve tüketicilere ceplerindeki ATM kartlarını alışverişlerinde kullanmanın faydalarını anlatan etkinliğe katılan tüketiciler şöyle dedi: “Bir süredir Visa Electron kartımı alışverişlerimde kullanıyorum. Mağazalarda hem hızlı hem de kolayca ödeme yapabiliyorum. Üstelik de sadece hesabımdaki parayı harcıyorum.”

“Bu etkinlik sayesinde Visa Electron kartının özelliklerini daha iyi öğrendim. Artık nakit para ile uğraşmama gerek kalmadı. Alışverişlerimden önce ATM aramama da gerek kalmayacak böylece.”

Nakit yerine Visa Electron kartını alışverişlerinde kullanımını yaygınlaştırmak için “ATM kartıyla alışveriş yapanlar kervanına katıl” sloganıyla yola çıkan Visa’nın konuyla ilgili televizyon reklamı, önümüzdeki haftadan itibaren yayında olacak.

Detaylı bilgi için tıklayın

Haberin Devamı