Gazete Vatan Logo

Ayazağa’ya Vadi zinciri

Ayazağa’daki Vadistanbul’a ortaklığıyla tanınan Invest İnşaat, bu projeye komşu Vadikoru’yu satışa çıkardı. 242 konutluk Vadikoru’dan sonra aynı bölgede yeni yatırımlar da planlanıyor

Ayazağa’ya Vadi zinciri

Tekstil sektöründe İstanbul İplik markasıyla üretim yapan, inşaat sektöründe de İstanbul Ayazağa’daki Vadistanbul projesindeki ortaklığıyla adını duyuran Invest İnşaat, bu projeye komşu olan ‘Vadikoru’ projesinde satışlara başladı.

Vadistanbul, Express 24, Gölplus gibi projelerde ortaklık yoluyla ilerleyen Invest İnşaat, Vadikoru ile ilk kez kendi yatırımını hayata geçiriyor. 242 konut, 84 ofis ve 12 ticari üniteden oluşan Vadikoru, konutta 8 bin TL, ofiste 3 bin dolar metrekare fiyatıyla satışa sunuldu. Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, yeni projeleri Vadikoru’yu gözbebeği olarak tanımlarken, Ayazağa bölgesinde ‘Vadi’ serisiyle yatırımlara devam edeceklerini söyledi.

3 arsa daha aldı

Vadikoru’yu 200 milyon TL’lik yatırım ile sanayi dönüşümü olarak geliştirdiklerini söyleyen Uçar, şunları kaydetti: “Sektördeki yatırımlarımızın büyük kısmını Ayazağa ve çevresinde yoğunlaştırdık. 10 yılda Ayazağa’da faaliyet göstermeye devam edeceğiz. Ortak girişimle bölgedeki ilk yatırımımız olan Vadistanbul projemizle Türkiye’nin en büyük sanayi dönüşümünü geliştirdik. Yeni projemiz, gözbebeğimiz dediğimiz Vadikoru ile de yatırımlarımıza yeni bir halka ekliyoruz. Bölgede 3 yıldır arazi alıyoruz. 38 bin metrekarelik 3 ayrı adada arazimiz var. Arsa sahipleri artık satmaktan imtina ediyor ancak biz bölgede alım yapmaya devam edeceğiz.”

Haberin Devamı

Projenin yoğun talep gördüğünü ifade eden Uçar, talep gösterenlerin yüzde 27’sinin Vadistanbul müşterileri olduğunu da belirtti.