Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Ayakkabınız hislerinizi yansıtıyor!

Seçtiğiniz ayakkabının kişiliğinizi yansıttığını biliyor musunuz? İşte ayakkabı seçimine göre kişilik analizi…

Düz ayakkabılar: Düz ayakkabılar ne kadar rahat ve deyimi yerindeyse “cool” biri olduğunuzu gösterir. Ayrıca bağımsız ruhunuzu da yansıtır.

Spor ayakkabılar: Kişilik analizine göre liderlik vasfı bulunan, hayatı anlık yaşamayı seven ve atletik birisiniz. Oldukça basit bir hayat sürmeyi tercih ediyorsunuz.

Son moda trende uygun ayakkabılar için tıklayın!
İnce topuklular: Oldukça kadınsı bir görünüme sahip olan bu ayakkabıları seçenlerin de dişilik güdülerinin ağır bastığı söylenebilir. Dışarı çıkmayı seven, seksi ve ilgi çekici bir yapınız var.

Babetler: Modaya uygun, sevimli ve rahat olan bu ayakkabılar ne kadar aktif bir yapınız olduğunu gösteriyor. Siz topuklu ayakkabılarla rahat etmediğinizi ve hareketlerinizin kısıtlandığını düşünüyorsunuz. Her türlü ortama ayak uydurabilmek sizin en önemli arzularınızdan biri.

Son moda trende uygun ayakkabılar için tıklayın!

Parmak arası ayakkabılar: Genç ruhlu ve enerji dolu bir yapınız var.

Botlar: Sorumluluk sahibi, erkeksi ve sert bir kişiliğe sahipsiniz. Hiç kimseden korkmuyor ve düşüncelerinizi rahatlıkla savunabiliyorsunuz.

Deri ayakkabılar: Deri ayakkabıları tercih ediyorsanız görüntüye çok önem veriyorsunuz demektir. Para sizin için ön planda yer alıyor.

Renkli ayakkabılar: Renkli bir kişiliğiniz var ve bunu her fırsatta kıyafetlerinize yansıtıyorsunuz. Oldukça yaratıcısınız ve göz önünde bulunmak hoşunuza gidiyor.

Son moda trende uygun ayakkabılar için tıklayın!reklam

Haberin Devamı