Gazete Vatan Logo

Ay ve güneş tutulması ilişkileri bitirdi

2016 yılında yaşanan beş tutulma, dört Merkür ve Mars gerilemesi gündelik hayatımızdan yaşanan ilişkilere kadar bir çok şeyi bize gösterdi. Bu durum mutlu olmak için yola çıkılan ilişkilerde rotanın değişmesine sebep oldu.

Ay ve güneş tutulması ilişkileri bitirdi

2016 yılının hepimizin hayatında büyük etkileri olduğu ile ilgili görüşe sahip olacak kadar deneyim edindik. Bugünlerde neden biz böyle olduk sorusu soran çiftlere gökyüzünden bakarak şunu söyleyebilirim: Efsunlu bir yıl yaşıyoruz. 2016 yılında beş tutulma, dört Merkür gerilemesi ve tüm yazımızı ve mantığımızı zorlayan, Mars gerilemesi yaşadık. Özellikle Mars gerilemesi, gündelik hayatımızdan tutun da ilişkilerde korktuğumuz ama kendimizi düşünmekten de alıkoyamadığımız birçok şeyi bize gösterdi. Yıl bitmedi ama yılın kulağımıza devamlı fısıldayan kaygı durumu devam ediyor. 2016 Mart ayından itibaren tutulmalarla eş zamanlı harekete geçen tüm süreç aslında 1970 - 1984 doğumlu kişileri etkisi altına aldı. Eğer sizde bu yıllar arasında doğduysanız Neptün’ünüz Yay. Dolayısıyla haksızlık konusuna bu yıl hiç olmadığı kadar tepki vermiş olabilirsiniz. Mutlu olmak için yola çıkılan ilişkilerde rotayı değiştirense Neptün - Yay ve Satürn - Yay ilişkisi.

Aslında çiftler bu süreçte birbirlerinin potansiyelini daha iyi gördü. Neyi yapıp, yapamayacaklarını anladılar. Ancak rüzgarın bu kadar sert olacağını tahmin etmemiş olabilirler… Aşkın cesaretten beslendiğini göz önünde bulundurursak, Mars gerilemesi ile birlikte, gökyüzü 2002 - 2003 yılında yapılan evliliklerin Satürn İkizler burcunda döngüsünde hareket ederken kurulduğunu, 2015 Aralık ayından itibaren ise bu yıllarda yapılan tüm evliliklerin keskin konuşmalardan geçtiğini vurguluyor gök kubbe.

Haberin Devamı

Güven duygusu yıprandı

Bu yıl gökyüzü olayları, sevmeye ve sevilmeye olan ihtiyacımızı sorgulattı. Sorgulatmaya devam ederken de aslında ilişkilerimizden beklentilerimizi ve ilişkimizin neyin üzerine kurulu olduğunu görmemizi sağlıyor. Bu da çiftler için rüzgarın hem sert hem de biraz tersten estiğini gösteriyor. Göz önündeki ilişkilerin içinde hangi fırtınaların estiğine hepimiz tanık olduk. Birçok ilişkide duygularının devamlı dalgalandığını vurgulayan gökyüzü, inişli çıkışlı günlerden geçerken, bireylerin öz güven duygusunun yıprandığını da işaret ediyor. Adeta kalbimiz ile aklımızın mücadeleye tutuştuğu ayları geride bırakırken, kimilerinin sevgisi ve birlikteliğe olan inancı tükendi.

Haberin Devamı

Efsunlu 2016’da sarsılan ilişkilere bakacak olursak;

Bir şans daha verebilir

Can Bonomo’nun haritasında etkili olan ikinci Merkür gerilemesiyle, Soydan’la fikir ayrılıklarına düştüklerini vurguluyor. 16 Ekim’de Güneş burcu üzerinde gerçekleşecek Dolunay ile birlikte, Didem Soydan eski ilişkisine bir şans daha verecek.

Evlilikleri evrilebilir

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin, 2016 gökyüzü hareketlerinden en çok etkilenen çiftlerden. 16 Eylül’de gerçekleşen tutulma çiftin, evlilik haritasında girdaptan geçtiğini işaret ediyor. Gökyüzü, Belçim Bilgin’in hayatında büyük değişiklikler olacağını, natal haritasında uçurtmasının olduğunu anlatıyor. Dolayısıyla Bilgin, yurt dışı bağlantılı bir ödül alırken, 2016 Aralık ayında evliliklerini çok daha farklı bir konsepte taşıyabileceğini anlatıyor.

İlişkileri mesafeli

Tuğba Büyüküstün kirli Dolunaydan bu yana çevresindeki insanları çok daha farklı bir gözle görmeye başladı ve beklentilerini değiştirdi. Kasım ayındaki gökyüzü konumları çiftin ilişkilerinin şu dönemde mesafeli gittiğini ve gideceğini anlatıyor. Ayrıca sonbahar rüzgarları bu ilişkide, gurur ve inatlaşma gibi duyguları yükseltirken Üçüncü insanların da yorumlarına maruz kalabilirler.

Haberin Devamı

Süreç değişebilir

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in ilişkisinin kolay başlamadığını kolay da bitmeyeceğini vurguluyor gökyüzü. Hayatlarındaki fırtınalar devam edecek. Çift 30 Ekim - 23 Aralık tarihleri arasında yüz yüze görüşüp, süreci değiştirebilir.