Gazete Vatan Logo

Avustralyalı Hannibal

32 yıl önce işlediği cinayetten müebbete mahkum olan Avustralyalı’nın 14 kişiyi daha öldürüp cesetleri mezbahada yok ettiği iddia edildi. Gazeteler katile Hannibal ismi taktı

Başta itiraf etmişti

Avustralya’nın Queensland eyaletinde yaşayan eski mezbaha işçisi Andy Albury, 1983 yılında bir kadını öldürmekten müebbet hapse mahkum edilmişti. Kadının göğüslerini ve bazı uzuvlarını kırık bir cam parçasıyla kesen Albury, kurbanının gözlerini de oymuştu. Tutuklandığında 14 kişiyi daha öldürdüğünü itiraf eden Albury’yi bu cunayetlere bağlayacak bir iz bulunamadı. Ancak 32 yıl sonra Albury yeniden baş şüpheli oldu.

‘Ölüm yolu’

Otoyolda öldürüldüğü anlaşılan bir otostopçunun ‘keyfi cinayet işleyen’ bir sapığın kurbanı olabileceğini belirten polis, buldukları izlerin kendilerini Albury’nin çalıştığı mezbahaya götürdüğünü açıkladı. 1970 ve 1982 arasında 11 cinayetin daha aynı yol üzerinde işlendiği belirlenmiş ancak faili bulunamamıştı. Albury’nin Kuzuların Sessizliği filmindeki seri katil Hannibal Lecter gibi kurbanlarını parçaladığı sanılıyor.

Haberin Devamı